Jedva ga je dočekao: Susret mlađeg i starijeg brata oduševio ljude, simpatičan duo srušio internet

Olja Jelić Vesti 10.05.2024 14:35 0

Mama je na svom TikTok profilu je podelila simpatičan video zapis prvog susreta svoja dva sina

Susret braće

Printscreen/TikTok

Mama Džena Pirs na svom TikTok profilu je podelila simpatičan video zapis prvog susreta svoja dva sina. Kada su mlađeg sina doneli kući, stariji sin imao je smešnu reakciju tokom prvog susreta.

Spustio se na pod kako bi bolje vidio malenog brata, a onda je gotovo odmah počeo da se igra s njim i rekao mu da mu je "ukrao" nos. Kada njegov brat nije reagovao na to, stariji dečak je odlučio da ga probudi i prema njemu viknuo: "Probudi se", što je nasmejalo sve prisutne oko njega. 

 

@_jennapierce We went through a serious “got your nose!!” Phase. No body’s nose was safe. Not even if youre only 3 days old! #newborn #siblings #funnysiblings #newbornbaby #funnyvideos #momsunder30 ♬ original sound - Jenna Pierce

 

Video zapis je nasmejao korisnike TikToka koji su napisali da im se svidelo da vide za promenu smešne prve susrete, a ne samo one od kojih se rasplaču. 

"Jedva ga je dočekao i raduje se ideji da se može igrati sa njime", "Ovo je najrealniji prvi susret koji sam ikada videla na TikToku", "Kakav smešan duo, tek su se upoznali, a već vidim da će zajedno praviti najslađe nevolje", "Stariji brat ga je jedva dočekao, preslatko", neki su od komentara hiljada korisnika TikToka. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading