Britni Spirs je konačno SLOBODNA: Posle 13 dugih GODINA ponovo može da upravlja sopstvenom KARIJEROM

Naj žena Vesti 13.08.2021 21:27 0

Pevačica je 13 godina ima staratelja koji je upravljao njenom karijerom ali i finansija

Britni Spirs je konačno SLOBODNA: Posle 13 dugih GODINA ponovo može da upravlja sopstvenom KARIJEROM

Shutterstock

Jedna od najpoznatijih pevačica uz čije hitove su mnogi đuskali, Britni Spirs, konačno je slobodna!

Još od 2008. godine, Džejmi Spirs, pevačicin otac, vodi se kao njen staratelj. Pošto je odlučeno da pevačica nije u stanju da upravlja svojom imovinom i drugim aspektima života.

Sada je posle 13 godina Britni je ponovo "slobodna", bez zakonskog staratelja, prenose američki mediji.

Pevačica se godinama sudila sa ocem i nadala da će se jednog dana izboriti za svoju slobodu. Britnini brojni fanovi pokrenuli su na društvenim mrežama pokret #FreeBritney (#OsloboditeBritni) i na ovaj način pružali pevačici podršku na dnevno nivou.

Koristeći ovaj hešteg svakodnevno su davali pevačici doznanje da isčekuju dana kada će se ona ponovo vratiti i zapevati pred milionima.

Starateljstvo nad njom bilo je podeljeno na dva dela: jedan se odnosio na njenu karijeru, a drugi na nju kao osobu.

Njen otac je odustao od starateljstva nad njom kao osobom 2019. zbog zdravstvenih problema, ali je pevačica nedavno podnela peticiju, zahtevajući da Džejmi prestane da upravlja i njenom imovinom i karijerom, a posle mnogih i dugih boravka u sudnici pevačicin zahtev je uvažem.

- Ovo je velika pobeda za Britni Spirs i još jedan korak ka pravdi - izjavio je pevačicin advokat Mejtu Rosengart i dodao da će se istraga o postupcima onih koji su uključeni u upravljanje njenom imovinom nastaviti.

Komentari (0)
Loading