Indijana Džouns i Ali Mekbil uhvaćeni u Dubrovniku: Cela SRBIJA volela je čuvenu "advokaticu" , evo kako ona DANAS izgleda!

Najžena Vesti 17.08.2021 15:15 0

Kalista Flokhart i Harison Ford u početku su krili svoju ljubav, ali je glumac bio taj kome je jezik bio brži, pa je celom svetu ispričao ko je njegova izabranica

Indijana Džouns i  Ali Mekbil uhvaćeni u Dubrovniku: Cela SRBIJA volela je čuvenu "advokaticu" , evo kako ona DANAS izgleda!

Profimedia

Nakon punih osam godina zabavljanja vezu su krunisali brakom koji traje i dalje i pored razlike od 23 godine između njih.

Vreme im očigledno ne može ništa. 

Popularni Indijana Džons i čuvena advokatica Ali Mekbil uhvaćeni su u na hrvatskom primorju u Dubrovniku, gde u društvu sina uživaju. 

Holivudski glumac iako na korak do 8. decenije i dalje snima uzbudljive avanturustičke filmove. Pre Dubrovnika povredio je rame snimajući još jedan nastavak kultnog "Indijane Džouns", pa je ova ekskluzivna destinacija došla kao pravo osveženje između obaveza. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

 

I pored toga što se svojim odevnim kombinacijama nisu isticali, radoznala kamera sedme sile ih je uhvatila u toku šetnju, a svakako da je najviše pažnje privukla "advokatica" koju je volela cela Srbija s tim da se nekoliko godina unazda potpuno povukla iz javnog života. 

Komentari (0)
Loading