Ana je TRAGIČNO okončala svoj život nakon SMRTI SINA: Bila je jedna od NAJLEPŠIH na svetu, otišla je mlada, i ostavila PETOMESEČNU ćerkicu!

Najžena Vesti 23.12.2021 12:30 0

Početkom februara 2007. godine, pronađena je mrtva u hotelu

Ana je TRAGIČNO okončala svoj život nakon SMRTI SINA: Bila je jedna od NAJLEPŠIH na svetu, otišla je mlada, i ostavila PETOMESEČNU ćerkicu!

Profimedia

 

Ana Nikol Smit, bila je jedna od najlepših plejboj zečica. Odlučila je da sebi u 41. godini oduzme život, nakon što je njen sin iznenada preminuo.

Iza sebe je tada ostavila petomesečnu ćerkicu. Bila je jedna od najpoznatijih TV lica, proslavila se 1993. godine, kada se slikala za naslovnu stranu "Plejboja".

Udavala se dva puta, a njen drugi suprug bio je 89. godišnji milijarder DŽ Huard Maršal, zbog kojeg je i dobila epitet lake žene i sponzoruše.

Sin joj preminuo u 21. godini

Ipak, život joj se pretvorio u pakao, kada je u 21. godini premunuo njen sin nakon što se predozirao narkoticima. Iako godinama nisu bili u dobrim odnosima, upravo zbog njegovih poroka, Ana i Danijel su uspeli, neposredo pred njegovu smrt da izglade odnose.

Nakon velike tragedije, često je bila bolesna, pa je uzimala tablete na svoju ruku. 

Početkom februara 2007. godine, pronađena je mrtva u hotelu. Prema obdukciji, umrla je zbog miksa tableta koje je unela u organizam. Njena tada petomesečna ćerkica, od tada živi sa biološkim ocem Lerijem. 

 

Komentari (0)
Loading