Umrla čuvena MADAM: Podvodila je devojke najpoznatijim GLUMCIMA i političarima, a njena "crna knjiga" otkrila je redovne MUŠTERIJE

J.V. Vesti 26.12.2023 14:52 0

Bila je najpoznatiji makro i o njenom burnom životu mnogo se pisalo

Umrla čuvena MADAM: Podvodila je devojke najpoznatijim GLUMCIMA i političarima, a njena "crna knjiga" otkrila je redovne MUŠTERIJE

Printscreen/Instagram

Džodi Bejbidol Gibson (64), preminula je u svom stanu u Holivudu, pise portal TMZ.

Ona je došla u Los Anđeles u potrazi za američkim snom, ali posle nekoliko neuspešnih pokušaja da se proslavi kao glumica i model, slavu je na kraju stekla pod pseudonimom "Sasha from the Valley" vodeći jedan od najvećih prostitucijskih lanaca u Holivudu devedesetih godina.

 

 

Džodi je uhapšena 1999. godine u tajnoj operaciji "California Dreaming" i optužena je da je organizovala i vodila prostitucijsku mrežu na teritoriji Amerike i Evrope. 

Nakon što je osuđena na tri godine zatvora, Džodi je knjizi "Secrets of a Hollywood SuperMadam" priznala da je podvodila preko tri stotine devojaka, porno zvezda, modela i Plajbojevih zečica. Nakon suđenja u javnosti je završio prljavi veš iz njene "crne knjižice" koja je korištena kao dokaz na suđenju.

Holivudska zvezda Brus Vilis, producent Don Simpson, Stiv Džons, gitarista "Seks Pistolsa" i bivši američki guverner Ben Barns samo su neka od poznatih imena koja su koristila njene usluge redovno.

 

Komentari (0)
Loading