Ne znamo u koga pre da gledamo?! U zavodljivu Zoe Kravic ili OPASNO zgodnog Roberta Patisona?!

Najžena Vesti 06.01.2022 14:20 0

Dugonajavljivani film sa Robertom Patisonom u ulozi Betmena i Zoi Kravic kao Ketvumen posle odlaganja snimanja zbog kovida je konačno završen i premijerno će biti prikazan u bioskopima širom sveta.

Ne znamo u koga pre da gledamo?! U zavodljivu Zoe Kravic ili OPASNO zgodnog Roberta Patisona?!

Printscreen/Youtube

Novi trejler fokusira se na odnos čuvenih superjunaka. Najava koja je juče zvanično objavljena na službenom Jutjub kanalu Warner Bros. Picturesa, a za samo 24 sata pregledan je više od šest miliona puta.

“Dve godine uhođenja ulicama, ulivajuči strah u srca kriminalaca, odvele su Brusa Vejna duboko u mrak Gotama”, stoji u službenom sinopsisu filma.

Glumac Robret Patison je za potrebe filma se transformisao. Morao je da radi na težini i mišićima kako bi bio što verodostojniji u prikazu čuvenog Betmena.

Ono što nas je iznenadilo jeste koliko Robert Patison zapravo dobro izgleda sa novim mišićavim izgledom, a opet ne smemo da zanemarimo Zoe, ćerku popularnog pevača, koja je opasno seksi u svom prepoznatljivom stilu

 

 

Patison se proslavio posle filmskog serijala “Sumrak saga”, ali posle velikog komercijalnog uspeha odlučio je da glumi u manjim filmovima koji nisu bili namenjeni širokoj publici. Betmen je njegov drugi veći film posle poslednjeg ostvarenja Kristofera Nolana “Tenet”.

Film je režirao Met Rivs, koji je takođe napisao scebario s Piterom Krejgom.

 

Komentari (0)
Loading