Ovo su DECA Tome Zdravkovića: Ni jedno ne živi u Srbiji, a koliko Aleksandar liči na oca uverite se i sami

K.Ć Vesti 10.01.2022 09:01 0

Ono što javnost dugo nije znala to je da Toma imao dvoje dece, Žaklinu i Aleksandra

Ovo su DECA Tome Zdravkovića: Ni jedno ne živi u Srbiji, a koliko Aleksandar liči na oca uverite se i sami

Printscreen/Facebook

Toma se 1963. godine venčao sa Olgicom, ali se ubrzo razveo od nje. Iz tog braka Toma je dobio ćerku Žaklinu koja živi u Holandiji. Ona je majka dvoje dece, a za Srbiju je vežu uspomene na oca.

- Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja - svojevremeno je ispričala Žaklina navodi "Glossy".

Printscreen/Youtube

 

Žaklina je sa polubratom Aleksandrom u veoma dobrim odnosima. Sina Aleksandra, Žaklininog polubrata, Toma je dobio iz braka sa suprugom Gordanom.

Sin Tome Zdravkovkovića, Aleksandar Zdravković, koji je rođen tokom pevačeve ljubavi sa Gocom Zdravković, živi u Torontu, u gradu gde su se njegovi roditelji i upoznali. Da su geni čudo, govori i činjenica da se Aca takođe bavi muzikom, a on je odlučio da muzičku karijeru započne baš u Torontu, gde je otvorio privatni muzički studio, gde stvara pesme.

Printscreen/Youtube

 

- Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pesme. Umesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene - rekao je jednom prilikom Aleksandar, koji je imao 13 godina kada je njegov otac umro, prenosi Espreso.

Komentari (0)
Loading