ŽENE URAZUMITE SE! Severina JAKOM porukom uputila APEL svima koji vode ovakvu bitku

Vesti 22.08.2021 16:35 0

Svoju borbu za starateljstvo nad sinom, Severina i dan danas vodi i ne želi da digne ruke od toga, ma koliko njen bivši suprug bio moćan

ŽENE URAZUMITE SE! Severina JAKOM porukom uputila APEL svima koji vode ovakvu bitku

Alo

Poznata pevačica je poznate ne samo po mnogobrojnim hitovima, već i po tome što se zalaže za prava žena širom sveta.

Sve to je još podgrejano nakon neprestane borbe sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem sa kojim je u sporu oko starateljstva nad njihovim zajedničkim sinom.

Naime, Severina je sada objavila na svom Instagram profilu fotografiju koja je ponovo digla buru u javnosti, na njoj je ona sa sinom, a takođe je u gornjem delu i Milan sa njihovim sinom, pevačica je poslala i brutalnu poruku zbog novonastale situacije u Avganistanu i borbe žena i dece za egzistenciju kao i moćnicima koji bivšim suprugama oduzimaju decu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- ŽENE POD BURKAMA I IZA ZAVESA – OD AVGANISTANA DO HRVATISTANA - Sestre i braćo, afganistanske devojčice i žene napuštene su od svijeta! Pravo na slobodu, obrazovanje i izbor oduzeto im je preko noći. Saterane su u kuću i obučene u burke. Svi veliki 'svetski frajeri' okrenuli su im leđa, ostavili ih na milost i nemilost muške svetine. I? I nikome ništa. Ne dopustimo da se zaboravi i prihvati! Znam da ne možemo mi puno. Možemo ponavljati, pisati, prozivati i apelovati…A možemo i pomoći nekoj ženi u svojoj sredini. Kako? Tako da je saslušamo. Pažljivo, tako da je čujemo. Znate li koliko je sakrivenih žena iza zavesa hrvatskih 'toplih domova'? Lažno optuživanih, prozivanih, izopačenih, izvrgavanih raznim teorijama, govorkanjima i podsmehu. U pozadini svega je dobro ustanovljena i umrežena organizacija preko koje moćni mužjaci ženama oduzimaju decu. U tome im pomaže posebno jedna Poliklinika. Verujte, nije paranoični umišljaj, još manje moj. To je javni pogovor o kojem sam i lično govorila i upozoravala. Jer ga proživljavam već gotovo 8 godina. Sada umesto da, kako se to gordo kaže 'institucije obave svoj posao', napadnuta je jedna novinarka i to sa svih strana. Ovo je prava istraživačka priča i molim vas pročitajte kako mreža institucija koje bi trebale brinuti o deci – decom 'trguju'. Svi su tu: centri za socijalnu rad, škole, sudovi, veštaci i naravno moćni očevi koji se skrivaju iza sasvim određenih udruženja, kako piše Jindra. Moj apel vama je: pročitajte Jelenine članke, okrenite se oko sebe, vidite što se događa vašim susedima, prijateljicama, poznanicama, članovima porodice. Ne bežite jer su vam možda naporne, već pomozite ako možete! Makar ih saslušajte….Ovo je i moj apel institucijama i medijima... Istražite te priče! - napisala je Severina na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Severina je više puta u javnosti govorila o svojoj borbi za starateljstvo i koliko je njen bivši suprug moćan i uvek je nailazila na podršku javnosti i velikog broja žena, a i muškaraca.

Komentari (0)
Loading