Veliki košarkaški AS priznao da je ljubavnici napravio dete: Supruzi je poslao sramnu poruku "Ne zaslužuješ ovo poniženje"

Lana Vidović Vesti 20.01.2022 21:37 0

Igrač Sakramento Kingsa i bivši dečko Kloi Kardašijan, Tristan Tompson, priznao je da je otac deteta koje je rodila lična trenerica Marale Nikols

Veliki košarkaški AS priznao da je ljubavnici napravio dete: Supruzi je poslao sramnu poruku "Ne zaslužuješ ovo poniženje"

Profimedia

 

Ovaj ‘serijski varalica’ viđen je kako dolazi po svoju trogodišnju ćerku True, koju je dobio s Kloe, na časove plesa i to samo nekoliko sati pre nego što je na društvenim mrežama potvrdio očinstvo.

- Danas je rezultat testa utvrđivanja očinstva pokazao da sam ja otac deteta Marale Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se zajedničkom prijateljskom odgajanju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio i razočarao i javno i privatno – napisao je Tompson te se u posebnom Instagram storyju izvinio rijaliti zvezdi Kardašijan.

Profimedia

 

- Kloe, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti naneo. Ne zaslužuješ da te se tretira na način na koji sam te ja godinama tretirao. Moji postupci sigurno nisu u skladu s tim kako te ja vidim. Osećam veliko poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što ti možda misliš. Ponavljam, jako, jako mi je žao –  napisao je Tristan Tompson.

Profimedia

 

 

Marali (31) je rodila njihovog sina 1. decembra prošle godine, a ranije je priznala da je začet na proslavi Tristanovog rođendana u martu 2021. godine. Zanimljivo je da su u to vrijeme Tristan i Kloe ponovno obnovili svoju vezu, koja je bila prekinuta upravo zbog njegovih čestih prevara, a na toj je rođendanskoj proslavi bila i cela Kloina porodica. Daily Mail je saznao, na temelju uvida u sudske dokumente, da je trenerica iz Hjustona tužila košarkašku zvijezdu na sudu i zatražila alimentaciju.

Komentari (0)
Loading