JEZIVA SUDBINA porodice Vitni Hjuston: Ćerka joj se verila za "brata", nakon njene smrti, a ubrzo skončala na isti NAČIN kao MAJKA! Tragedija se desila i bivšem zaručniku!

Vesti 26.01.2022 11:06 0

Vila koja je nekada pripadala Vitni Hjuston, konačno je prodata

JEZIVA SUDBINA porodice Vitni Hjuston: Ćerka joj se verila za "brata", nakon njene smrti, a ubrzo skončala na isti NAČIN kao MAJKA! Tragedija se desila i bivšem zaručniku!

Printscreen/Youtube

Kupci su kuću dugo zaobizali jer su je ovekovečile tragedije. Nakon smrti slavne pevačice pripala je njenoj ćerki Bobi Kristin Braun, koja je u njoj preminula na identičan način kao i njena majka nekoliko godina ranije.

Bobi Braun pronađena je u skoro beživotnom stanju u kadi 2015.-e godine. Bobi, koja je još uvek davala znakove život, uspešno je reanimirana i prebačena u stanje indukovane kome, ali je preminula sedam meseci kasnije.

Policijski izveštaj bio je potpuno identičan, kao i za njenu majku Vitni.

ako kratak, život Bobbi Kristine Brown nije bio lagan. Kao jedino dijete iz kontroverznog braka Whitney Houston i Bobby Browna, Bobbi Kristina je cijeli život provela pod povećalom javnosti.

Nedugo nakon smrti Vitni Hjuston, Bobi je postala jedini naslednik imovine, koja je u to vreme procenjena na 115 miliona dolara. U tom periodu ušla je u vezu sa porodičnim prijateljem Nikom Gordonom, koga  njen otac i danas krivi za smrt.

- Ona je nažalost bila deo nasilne veze sa dečkom koju je kontrolisao do mere, da joj je praktično uzeo život-  izjavio je njen otac Bobi Braun u epizodi emisije "Red Table Talk".

Bobi je imala  8 godina kada je Nik Gordon prvi put ušao u njen život. Nik je imao 12 godina kada je postao član porodice. Vitnina drugarica više nije mogla da se brine o njemu, pa je poslala Nika kod Vitni.

Vitni  ga je  velikodušno primila i odgajala ga je kao da je njen. Iako ga nikad nije službeno usvojila, Nik i Bobi su zajedno odrasli kao brat i sestra.

Romantičnu vezu započeli su nakon tragične smrti pevačice 2012. godine, a već iduće godine na iznenađenje svih, potvrdili su da su se verili.

- Dosadilo mi je da slišam komentare ljudi poput "Fuj, zaručena si za brata" ili "Da je Vitni živa, što bi ti rekla" žalila se Bobi u tom periodu.

 

Iako je 2014. godine par potvrdio da su se venčali, nakon smrti Bobi Kristine, članovi porodice su ovo demantovali.

Instagram profil pokojne Bobbi i dalje postoji i prepun je zajedničkih fotografija s Nikom koje upućuju na to da se par iskreno voleo bez obzira na sve. 

 

Nik Gordon napustio je ovaj svet 2020. godine baš kao i njegova ljubav iz detinjstva, praktično i istog datuma Pronađen je mrtav u sobi u Floridi, a uzrok smrti je predoziranje heroinom.

 

Komentari (0)
Loading