Bred Pit i NOVA devojka: Mediji tvrde da ih je SPOJILA mračna prošlost!

Vesti 29.01.2022 11:15 0

Bred Pit ima novu devojku, a mediji otkrivaju šta je spojilo "najlepšeg dečka Holivuda" i švedsku pevačicu

Bred Pit i NOVA devojka: Mediji  tvrde da ih je SPOJILA mračna prošlost!

Shutterstock

Pevačica Liki Li i bred Pit, kako navodi "The Sun",  su u vezi i to već neko vreme.Par se navodno zbližio prošle godine, pre svega zahvaljujući tome što stanuju jedno blizu drugog. Popularni Instagram profil "Deuxmoi" prvi je pokrenuo tračeve, ali je sve ubrzo demantovano.

Idol malih ekrana pronašao je konačno način da se distancira od tteškog razvoda od Anđeline Džoli.

Uprkos velikoj razlici u godinama, neimenovani izvori tvrde da je iza njih dvoje težak period i da su jedno u drugom pronašli oslonac.

Liki Li  je izgubila mamu 2017. godine. Dijagnostikovan joj je tumor na mozgu tri nedelje nakon što je Liki rodila sina. Pevačica je rekla: „Cela ta godina je bila zaista luda. Imaš bebu i onda saznaš da će ti mama umreti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)

 

Njena veza sa Dioninim ocem, muzičkim producentom Džefom Baskerom (47), dospela je u takvu dramu da dok su radili na albumu  iz 2018, ona bi „bežala iz studija plačući svaki dan“.

Liki je jednom prilikom iyjavila: „Dobra sam u vezama, samo ne u romantičnim. Zato sam i dalje nj terapiji. Patim od romantizma.”

Bred, 58, još uvek vodi ogorčenu bitku oko starateljstva sa Anđelinom oko starateljstva za njihovu usvojenu decu Medoksa (20), Paksa (18) i Zaharu (17) i njihovo troje biološke dece - Šilo (15) i blizance Noksa i Vivijen (13) . Nakon razlaza tvrdilo se da je došlo do svađe između glumca i Medoksa u privatnom avionu. Nakon incidenta, porodične službe LA su oslobodile Breda od optužbi za zlostavljanje dece. Pozadina Breda i Liki teško da može biti drugačija. mediji tvrde da se ne odvajaju, a skoro je potvrđeno da su večerali zajedno. 

Komentari (0)
Loading