Menadžer je godinama DROGIRAO, SILOVAO i KONTROLISAO: Nakon što je nestala sa javne scene popularna pevačica sada izgleda BOLJE nego ikad

K.Ć Vesti 31.01.2022 11:39 0

Američka pevačica Keša (34) je uslikana na pijaci, a nakon povlačenja sa javne scene sada izgleda neprepoznatljivo

Menadžer je godinama DROGIRAO, SILOVAO i KONTROLISAO: Nakon što je nestala sa javne scene popularna pevačica sada izgleda BOLJE nego ikad

Printscreen/Instagram

Keša je imala život iz bajke, pevala, uživala u svim blagodetima, ali ubrzo joj je sve došlo na naplatu. Bivši menadžer je upetljao prste, onemogućio joj da se bavi pevanjem, a ona je svim silama pokušala da se izdigne iz pepela i vrati staru slavu. Tužila ga je i za psihičko i fizičko zlostavljanje, ali bezuspešno.

Menadžer Doktor Luk (Lukas Gotvald) godinama je zvezdu zlostavljao i fizički i psihički, a ona je bila prinuđena da ćuti i sve to da trpi jer je on vinuo u visine i za sve što je posedovala on je bio zalužan. Tada je imala svega 20 godina. 

On ju je drogirao poslednjih 10 godina, mentalno je skroz uništio, silovao, kontrolisao njene uspone i padove i to sve uz pretnje i manipulacije.

Keša je otkrila kako je ovakvo ponašanje odmah rezultirao poremećajem u njenoj ishrani, kao i konstantnom potrebom za terapijom. Kad je shvatila da bi je nastavak saradnje "ubio", pevačica je odlučila da izađe pred javnost i otkrije celu istinu.

Cela sudska borba i sve ono što je doživljavala od najranijih godina ostavilo je posledice i na njen izgled, te su je paparaci nebrojeno puta uhvatili da ne liči na sebe.

Vrhunac je bio pre nekoliko meseci kada su na mrežama osvanule njene fotografije sa plaže, a obožavatelji širom sveta bili su zbunjeni njenim podbulim, gotovo izdeformisnim licem zbog čega se šuškalo da se podvrgla plastičnim operacijama.

Profimedia

 

Međutim, onda je sve iznenadila sjajnom figurom i vrelim izdanjem na premijeri filma "Neon's Pig" u Los Anđeles, a zbog kog su mnogi bili uvereni da se "Keša vratila".

Potom je ponovo nestala, a sada, na najnovijim fotografijama slavnu pevačicu je teško prepoznati.

Keša je ponovo promenila boju kose i vratila se u tabor brineta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis)

Slika je prikupila preko 55.000 lajkova za samo tri dana.

Komentari (0)
Loading