BEKAM nikada nije bio iskreniji: "Viktorija 25 godina jede isto jelo, bio sam najsrećniji kad je u trudnoći probala nešto drugo"!

Vesti 01.02.2022 14:47 0

Dejvid Bekam je otkrio fascinantnu činjenicu da je njegova supruga Viktorija jela isti obrok svaki dan, 25 godina

BEKAM nikada nije bio iskreniji: "Viktorija 25 godina jede isto jelo, bio sam najsrećniji  kad je u trudnoći probala nešto drugo"!

Profimedia

Bekam je izjavio da voli da deli hranu i da u istoj uživa, ali bivša "spajsica" voli samo ribu sa roštilja i povrće kuvano na pari.

-Jednom je probala nešto drugo i to pamtim kao jedno od mojih omiljenih večeri - rekao je Dejvid.


Govoreći o prehrambenim navikama svoje žene u podcastu "River Cafe Table 4", objasnio je da postaje  prilično emotivan kada su hrana i vino u pitanju.  - Kada jedem nešto odlično, želim da svi to probaju. Nažalost, oženjen sam osobom koja jede iste stvari poslednjih 25 godina.

„Od kada sam je upoznao jede samo ribu sa roštilja, povrće kuvano na pari, od toga će vrlo retko odstupiti. On je rekao i da je jedini put kada je uzela nešto sa njegovog tanjira bilo kada je bila trudna sa Harper i on je to doživeo kao neverovatno iskustvo.

BEKAM nikada nije bio iskreniji:

EPA

 

- Ne mogu da se setim šta je to bilo, ali znam da to do tog trenutka nije jela - pojasnio je poznati fudbaler.

Viktorija je ranije otkrila da neće jesti hranu kuvanu u ulju, puteru ili sosovima, i da ne jede crveno meso ili mlečne proizvode. Priznala je da je njena utešna hrana bila komad tosta od celog zrna, a za rođendan se časti tortom od voća.

Nekadašnja sportska zvezda Dejvid je rekao da voli da se osami povremeno i kuva samo za sebe.

- Nedavno sam bio u izolaciji pet dana jer sam upravo bio u Italiji. Poslednjeg dana Viktorijini roditelji su pravili žurku i nisam mogao da odem na nju. Dakle, svi su bili van kuće. a ja sam ostao sa  dva najneverovatnija komada mesa.  Sipao sam jednu čašu najneverovatnijeg crnog vina kojim sam se počastio jer sam se sam radovao što ću sam gledati fudbal popodne, pa sam postavio roštilj - sa osmehom je izjavio Bekam. Dodao je i da je maksimalno uživao, a pošto je bio potpuno sam, ništa nije hteo da baci, pa je sve pojeo.
 

Komentari (0)
Loading