Jedan je od NAJLEPŠIH i NAJZGODNIJIH glumaca današnjice, a sada je i SLOBODAN: Evo zašto je SUPRUGA OSTAVILA Vilijama Levija?

Najžena Vesti 02.02.2022 13:50 0

Planetarno popularni latino glumac, Vilijam Levi, koji se proslavio ulogama u telenovelama otkrio je da se razvodi

Jedan je od NAJLEPŠIH i NAJZGODNIJIH glumaca današnjice, a sada je i SLOBODAN: Evo zašto je SUPRUGA OSTAVILA Vilijama Levija?

Printscreen/Instagram

Glumac je odluku o razvodu od glumice i manekenke Elizabet Gutijerez navodno objavio na društvenoj mreži Instagram, prenosi Hola.

- Želimo da vas obavestimo da smo nakon dobrog razmišljanja odlučili da prekinemo našu vezu. Nastavićemo da budemo prelepa porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci. To se nikada neće promeniti - napisao je glumac.

 

Par je u braku bio od 2003. godine. Imali su brojne uspone i padove, a sve zbog glasina da je Vilijam neveran supruzi. Strani mediji pisali su i da ju je prevario sa čak 80 žena.

Par je u braku od 2003. i ima sina Kristofera (14) i ćerku Kejli (10).

Tokom poslednjih nekoliko godina pročulo se za nekoliko njegovih tajnih veza. Kako pišu strani mediji, bio je sa kolegicom Himenom Navarete, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu". Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

 

 

 

Komentari (0)
Loading