Njen duet sa Merlinom pevao je ceo Balkan: Posle razvoda se odala ALKOHOLU, a onda je usledeo KRAH, sada radi na njivi i sadi beli luk

Vesti 08.02.2022 09:49 2

Ivana Banfić danas živi daleko od glamura estradne scene

Njen duet sa Merlinom pevao je ceo Balkan: Posle razvoda se odala ALKOHOLU, a onda je usledeo KRAH, sada radi na njivi i sadi beli luk

Printscreen/Instagram

Na početku smo je slušali pod imenom I. Bee kada je pevala čuvene hitove "Šumica", "Imam te", "Na moj znak". Međutim, proslavila se kasnije u malo drugačijem žanru, snimila duet sa Dinom Merlinom („Godinama“), a onda nam se izgubila iz vida.

 

 

Velika pop zvezda je doživela veliku transformaciju. Objavila je fotografije iz mesta koje nimalo ne liči na glamurozne muzičke pozornice niti male ekrane. Njena fotografija iz štale privukla je veliku medijsku pažnju.

 

 

Pre nekoliko godina Ivana se sa porodicom preselila u Staru Drenčinu, kod Siska. Seoski život očigledno joj prija, a i seoski radovi.

„Samo prirodno!“, napisala je pored „pastoralnog“ prizora, pokazavši da se za ovo vreme koliko je nema u žiži javnosti prilično izveštila u čišćenju štale. Kosu je vezala u rep, obula gumene čizme, dohvatila lopatu i – eto odlične vežbe za jačanje tela, a i duha.

 

Komentari (2)
Loading
Sminka
08.02.2022 11:53

Eeeee. pa konacno je nasla sebe gde treba.

pioniri maleni
08.02.2022 23:55

Ju,ju,ju.U pantalonicama i golim rukicama u štali.Ajde da joj verujemo.