Ovako Monika Beluči održava SAVRŠENU figuru:Njen jelovnik je bogat vitaminima, a idealan je i za one koji imaju manjak vremena

M. Gavrilović Vesti 08.02.2022 10:27 0

Sedmodnevnim planom čisti organizam od toksina, ubrzava se metabolizam i vraća se telesna građa.

Ovako Monika Beluči održava SAVRŠENU figuru:Njen jelovnik je bogat vitaminima, a idealan je i za one koji imaju manjak vremena

Shutterstock

Italijanska glumica Monika Beluči je više puta izjavila da nije ljubitelj vežbanja i da obožava dobru hranu. Ipak, kada slučajno pretera s ukusnim jelima, uvodi plan ishrane. Na taj način se telo čisti od nakupljenih toksina, ubrzava se metabolizam i vraća se telesna građa.

Monikina ishrana je optimalna jer sadrži dovoljnu količinu voća i povrća, bogatog vitaminima, mikroelementima i vlaknima. Budući da koristi med, ne oseća često potrebu za slatkišima. Sva jela pripremaju se vrlo jednostavno, što je savršeno za sve koji imaju malo slobodnog vremena.

 

 

Prvi dan

Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke

Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba

Večera: činija svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće.

Drugi dan

Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema

Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba

Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata.

Treći dan

Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp

Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira

Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem.

pasta

Shutterstock

 

Četvrti dan

Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira

Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine

Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće.

Peti dan

Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera

Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem

Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće

Za kraj potrebno je samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika.

Komentari (0)
Loading