Dženifer Lopez je postavila nove standarde u Veneciji, ali zbog jednog detalja joj se ceo svet PODSMEVA

Vesti 30.08.2021 18:00 0

Poznate ličnosti koje uvek izgledaju sjajno su pre svega ljudska bića - baš kao i mi. Na šta je podseća njena poslednja fotografija iz Venecije. Paparaci su primetili da nije skinula cenu sa elegantnog kaputa Dolce & Gabbana. Pa šta?

Dženifer Lopez je postavila nove standarde u Veneciji, ali zbog jednog detalja joj se ceo svet PODSMEVA

Profimedia

Ona je sada postala zaštitno lice brenda "Dolce & Gabbana", za koji je uradila kampanju u Veneciji. Dženifer se, tokom posete Italiji, družila sa Hajdi Klum i njenim suprugom Tomom Kaulicom, a fotoreporteri su je "lovili" neprestano.

Novinari su očigledno želeli da stave do znanja svetu da Džej. Lo greši i da stalno menja svoju odeću, otuda i nesrećna etiketa. Međutim, nisu primetili da to rade mnoge zvezde svetske klase i nema razloga zašto ne bi i ona.

Činjenica da su je milioni ljudi širom sveta videli kako nosi dizajnersku odeću je samo plus. Istina je da stilisti nisu primetili cenu koja visi sa skupocenog kaputa, ali to se svakako dogodilo svima.

 

 

Izgledalo je da je Dženifer zadovoljna svojim izgledom. Fotografije sa odgovarajućim oznakama pronašle su put do njenih društvenih medija, koje su prikupile nekoliko miliona lajkova, a o komentarima da i ne govorimo.

 

 

Poslednja fotografija koju je podelila pevačica i glumica ostavlja najveći utisak. Izgleda kao kadar isečen iz najboljeg holivudskog filma. Teško je poverovati da je Dženifer Lopez nedavno napunila 51 godinu. Postigla je mnogo u svom životu i još je mnogo ispred sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Komentari (0)
Loading