Bajdenov savetnik je NAJKONTROVERZNIJA ličnost u svetu politike: Izjašnjava se kao "FLUIDNA OSOBA", na sednice dolazi u odelu i štiklama, ali svoju funkciju obavlja besprekorno

K.Ć Vesti 17.02.2022 10:21 7

Predsednik Džo Bajden ne prestaje da iznenađuje javnost

Bajdenov savetnik je NAJKONTROVERZNIJA ličnost u svetu politike: Izjašnjava se kao "FLUIDNA OSOBA", na sednice dolazi u odelu i štiklama,  ali svoju funkciju obavlja besprekorno

Printscreen/Twitter/EPA

Kako je Bela kuća objavila, ali i sam Sem Brinton, on će biti novi Bajdenov zamenik pomoćnika sekretara za odlaganje istrošenog goriva i otpada u kancelariji za nuklearnu energiju Ministarstva energetike.

Brinton je inače nuklearni inžinjer, ali i gej aktivista. Sem se deklariše kao seksualno fluidna osoba i koristi zamenicu "ono". Seksualna fluidnost znači da nečija seksualna orijentacija nije trajno određena.

- Da, znam da neće biti lako. Da, shvatam da je ovo ogroman izazov. Da, spreman sam da ga prihvatim - napisao je Sem.

 

 

Iz Bele kuće stiglo je obaveštenje da je Bajdenova administracija izabrala nuklearnog inženjera i aktivistu Konverzione terapije Sema Brintona za predsedničkog savetnika i "šefa za odlaganje nuklearnog otpada".

Brintonova dugogodišnja karijera u upravljanju nuklearnim otpadom, klimatskim promenama, LGBTK aktivizmu i mentorstvu mladih — uključujući angažovanje u Global Zero, Trevorovom projektu i Deep Isolation, kompaniji istraživača i naučnika koja unapređuje sigurnije metode za odlaganje nuklearnog otpada — je dobro dokumentovana, kao što je njihov aktivizam u kink subkulturi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BKTVNews (@bktvnews)

 

- Brinton je guru globalne strategije za nuklearni otpad i uz to strastveni zagovornik LGBTK koja se bori za svoja prava i uverenja kroz različite kampanje i onlajn platforme. 

Diplomirao na MIT-u sa dvostrukim magistarskim diplomama iz nuklearnog inženjeringa i tehnologije i programiranja politike, Brinton je bio nepokolebljiv u pogledu njihovog aktivizma, kao i njihovog života kao drag izvođača i kao jednog od najglasnijih glasova koji se bore da okončaju terapiju promene pola zbog čega je pokrenuo kampanju za 50 zakona u 50 država.

Komentari (7)
Loading
vrs
17.02.2022 10:41

hahahha sad nek s e bajden lijepo naguzi savjetniku,djabe mu sve diplome obadvojca su kompletni kreteni,nije cudo sto ova amerika izopacena namece svima neke njihove vrijednosti i nacin zivota ...americki narod je totalno zatucan i ubijen u pojam

Perica
17.02.2022 11:03

I posleka kazu da su amerikanci normalni....

Sanja
17.02.2022 11:09

Baš je došlo vreme da Rusi resetuju svet.

Ana
17.02.2022 11:32

Meni ovo nije normalno. Po izgledu se vidi da je psihijatrijski slučaj. Budi musko ili žensko, ali ovo nije normalno.

Prle
17.02.2022 12:41

Propalo se.

Jovan
17.02.2022 17:21

Nije ni čudo

Mile
18.02.2022 20:08

Amricki Hibrid.