"NE PRILIČI NJENIM GODINAMA, IZGLEDA POREMEĆENO" : Obožavaoci Nikol Kidman nemaju LEPE REČI za njene poslednje FOTOGRAFIJE!

Vesti 18.02.2022 11:18 0

Nikol Kidman pojavila se na naslovnici magazina "Vanity Fair" i bukvalno šokirala javnost

"NE PRILIČI NJENIM GODINAMA, IZGLEDA POREMEĆENO" : Obožavaoci Nikol Kidman nemaju LEPE REČI za njene poslednje FOTOGRAFIJE!

Tanjug/Ap

Holivudsko izdanje pomenutog magazina okupilo je mnoga poznata imena. 

Među njima su i Penelope Kruz, Kristin Stjuart i naravno Nikol Kidman

Međutim, fotografije Nikol su izazvale najviše reakcija,a sve zbog preterane upotrebe fotošopa i potpuno nerealnog prikazivanja javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

Kidmanova je na naslovnoj strani obučena  u dvodelnu "Miu Miu" kombinaciju koja nalikuje školskoj uniformi. Ubrzo nakon što je naslovnica objavljena, neko je zaključio da joj je torzo prekratak. 

- Nikol ima savršeno telo, a ovo nije njeno telo. Zašto ste je fotošopirali? samo su neki od negativnih komentara koji se mogu pronaći ispod fotografija objavljenih na Instagramu "Vanity Faira".

Osim toga mnogi su komentarisali  da glumica izgleda jezivo i užasno. Jedan pratilac je čak napisao da izgleda poremećeno.Posebno su joj zamerili odabir odeće, jer ova kombinacija pre priliči devojčici, a ne ozbiljnoj i ostvarenoj ženi.

 

Komentari (0)
Loading