ŠOKANTAN ŽIVOT SLAVNE PEVAČICE: Svi znaju da je Vitni tragično okončala U KADI, ali detalji njene romanse sa ASISTENTKINJOM su tek sad ISPLIVALI!

Vesti 19.02.2022 20:01 1

Robin Kraford i Vitni Hjuston su godinama intrigirale javnost, ali je njihova romansa potvrđena mnogo godina kasnije

ŠOKANTAN ŽIVOT SLAVNE PEVAČICE: Svi znaju da je Vitni tragično okončala U KADI, ali detalji njene romanse sa ASISTENTKINJOM su tek sad ISPLIVALI!

Profimedia

Od detinjstva je Robin bila osoba od poverenja, koja joj je u međuvremenu postala asistentkinja i kreativni partner slavne pevačice.

Kratko su bile ljubavnice,  ali je njihova romansa bila predmet glasina i nagađanja.

Dva relativno nedavna filma o životu Whitney Houston ('Whitney' i 'Whitney: Can I Be Me') ispitala su njihov odnos, sugerišući da je baš Robin bila njena prva ljubav.

Međutim Robin nikada nije pristajala na intervjue.

Odjednom je odlučila da podeli svoju priču, iako se godinama držala daleko od javnosti, a mnogi su se zapitali zašto baš sada.

- Verujte mi, dala sam sve od sebe da ostanem podalje od očiju javnosti, ali verujem da je sada moja dužnost da odam počast prijatelju i da ispravim ono što je bilo netačno- rekla je Robin Kraford.

U knjizi je prvi put potvrdila ljubavnu priču sa Vitni, koja je započela dok su bile tinejdžerke i trajala je dve godine. - Nije se sve svodilo na zajedničko spavanje - rekla je u knjizi. "Mogle smo jedna drugoj da verujemo u potpunosti,  delile smo tajne, osećaje i ono što zapravo jesmo".

ŠOKANTAN ŽIVOT SLAVNE PEVAČICE: Svi znaju da je Vitni tragično okončala U KADI, ali detalji njene romanse sa ASISTENTKINJOM su tek sad ISPLIVALI!

Profimedia

 

 

'Bile smo prijateljice, bile smo ljubavnice. Sve smo bile jedna drugoj. Nismo bili zaljubljene jedna u drugu. Jednostavno smo postojale. Imale smo jedna drugu. Bile smo jedno: tako smo se osećale".

Vitni  je ovu vezu prekinula  odmah nakon što je potpisala ugovor za ploču. Ipak, Robin joj je ostala prjateljica.

Vitni se godinama drogirala, a Robin je bespomoćno gledala shavataju'i da se otrgla kontroli.

- Kakva god pravila uveli u vezi s upotrebom droga, ona bi ih stalno kršila i uzimala kad god je htela-  piše ona.

U vrijeme kada Robin napustila Vitni Hjuston 2000. godine, Vitni je po;ela da otkazuje koncerte i nije se pojavljivala na zakazanim snimanjima. Sumnja se da ju je fizički zlostavljao njen suprug Bobi Braun, kao ida je u njenoj kuhinji pronašao tragove konzumacije heroina. 

Njihov brak je inače bio  pun droge i alkohola. Mnogi su govorili kako je njihova veza osuđena na propast od samoga početka, a to se i dogodilo 14 godina kasnije kad su se razveli.

Priča Robin Kraford nije mnogo lepša

Bila je ćerka samohrane majke, koja je napustila muža nakon dugogodišnjeg zlostavljanja; i izgubila majku i brata zbog AIDS-a. Međutim, knjiga nije izrazito mračna.

Nakon što je napustila Vitni, ona je polako uspela da dovede  u red vlastiti život i danas je u srećnom braku i  ima dvoje usvojene dece. Radila je kao novinarka, intervjuisala je mnogobrojne zvezde, a tvrdi da je pisanjem ove knjige želela da izbriše sećanje na smrt Vitni Hjuston, koja se tragično utopila u kadi 2012. godine.

 

Komentari (1)
Loading
Rile
19.02.2022 20:13

Pre nego sto pustite tekst trebalo bi da ispravite jekavicu i sve greske u tekstu