"Ja sam ovde da sve vas podsetim ko je kraljica lepote": Znate je kao lepu Đinu iz serije "Srećni ljudi", a evo kako Jugoslava izgleda danas!

Vesti 26.02.2022 12:10 0

Lepu glumicu Jugoslavu Drašković (53), svi pamtimo po ulozi Đine iz serije "Srećni ljudi",

"Ja sam ovde da sve vas podsetim ko je kraljica lepote": Znate je kao lepu Đinu iz serije "Srećni ljudi", a evo kako Jugoslava izgleda danas!

Printscreen/Youtube

Jugoslavi ova uloga inače nije bila namenjena. Đinu je prvobitno tumačila Dubravka Mijatović. Kako je Dubravka nakon određenog perioda napustila serija, Jugoslava je došla na njeno mesto i snašla se fantastično.

Ona više od dvadeset godina nije glumila u serijama, da bi nedavno ponovo postala aktivna u "Igri sudbine" i "Urgentnom centru".

 

- Već 25 godina igram u Pozorištancetu "Puž" i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u "Pužić" sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija "Igra sudbine". Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme - kazala je prošle godine Jugoslava, koja je pre tri godine doživela porodičnu tragediju kada joj je preminuo suprug Zoran Cvetanović u 61. godini.

Jugoslava dans izgleda fenomenalno. Već duže vreme je plavuša, a na njenom licu se gotovo ne ocrtavaju bore. Pre nekoliko dana podelila je fotografiju na kojoj izgleda savršeno.

Jugoslava je ispod ostavila komentar: "Ja sam ovde da sve vas podsetim ko je kraljica lepote".

Mnogi će primetiti da Jugoslava na glavi ima lentu, ali će se i prisetiti da je u seriji "Srećni ljudi", Đina stvarno ponela tu titulu. Kakvo god da je skriveno značinje njene šaljive poruke, evocirali smo divne uspomene.

 

Komentari (0)
Loading