Anđelina Džoli po prvi put iznela u javnost detalje RAZVODA sa Bred Pitom i nasilja nad njihovom DECOM!

Vesti 06.09.2021 11:42 0

Anđelina Džoli u najnovijem intervjuu za britanski list "The Gardian" kaže, između ostalog, o tome zašto je njen razvod od Pita pitanje ljudskih prava

ANĐELINA

Tanjug/Ap

Anđelina Džoli je intervjuisana na dan kada su talibani ušli u avganistansku prestonicu Kabul. Teško je ne povezati ovu situaciju sa ljudskim pravima, koja glumica smatra prioritetom. Džoli razgovara s mladima, želi da budu svesniji od mnogih političara.

Glumica - aktivistkinja

Džoli je provela 20 godina u kampanji za ljudska prava , prvo kao ambasadorka, a zatim specijalni izaslanik Visokog komesara UN za izbeglice. Obavila je preko 60 terenskih obilazaka. Sada, 46, Džoli je napisala knjigu sa advokatom za prava deteta Geraldine Van Buerenom, pod naslovom "Upoznaj svoja prava". Ovo je vodič za mlade koji je ime dobio po pesmi grupe "The Clash".

"Dečija prava su mi veoma blizu prekršena"

Prava dece u Sjedinjenim Državama podstakla su decu da napišu knjigu. Na to je uticala i situacija u porodici.

- Uplašila sam se za svoju porodicu, celu svoju porodicu - rekla je Džoli za Gardian. Razvela se od Brada Pita, kojeg je optužila za nasilje u porodici. Smatra da godinama nije primetila da se tako blizu nje krše dečija prava. U jednom intervjuu naglašava da joj rastanak sa Pitom nije bila laka odluka.

Anđelina Džoli po prvi put iznela u javnost detalje RAZVODA sa Bred Pitom i nasilja nad njihovom DECOM!

Tanjug/Ap

 

 

Izgled vara

Džoli i Pit su godinama važili za zlatni par Holivuda , čak su stekli i nadimak "Brangelina". Oni su uspešni ljudi, jedan od najprepoznatljivijih glumaca na svetu. Bračni par je obišao ceo svet, učinio ljude svesnima. Otvorili su škole u ​​siromašnim zemljama, a troje od njihovo šestoro dece je usvojeno. Deca dolaze iz Kambodže, Vijetnama i Etiopije. Izgledali su kao savršen par.

Brad Pit i Anđelina Džoli se razvode. Zašto?

U septembru 2016. godine, Džoli je podnela zahtev za razvod, koji je konačno okončan tri godine kasnije. Međutim, Pit i Džoli se i dalje bore da dobiju roditeljsko starateljstvo, a glumica je optužila Breda za nasilje u porodici. Situacija raskida se dogodila u avionu, kada je Pitt bio pijan i krenuo je da vrišti i udario sina. Ubrzo nakon toga, Džoli je podnela zahtev za razvod. Pit je oslobođen optužbi.

Zlostavljanje u kući

U poslednjih pet godina, Džoli je bila primarni staratelj dece , a Pit je dolezio u posete.

- Znam da kada je dete fizički ili emocionalno povređeno ili je bilo svedok povrede nekoga koga voli, to može dovesti do traume. Jedan od razloga zašto deca moraju da imaju svoja prava je to što su bez njih izloženi opasnom, nezdravom životu - rekla je Džoli za Gardian.

Svet se podelio na pristalice dva tabora - neki žele da deca ostanu sa Džoli, drugi sa Pitom. Džoli je optužena da je ubedila svoju decu da svedoče protiv njihovog oca. Glumica dodaje, međutim, da ne može previše da priča o detaljima raskida sa Pitom, jer je tužba još u toku.

Problem sa alkoholom

Pit je kasnije priznao da je imao problema sa alkoholom. Takođe je rekao da je zloupotrebljavao verbalno, ali nikada fizičko nasilje. Džoli je priznala da ju je nedavni razvod preplavio, slomio, ali je želela da njena porodica to prevaziđe. - Želim da rane zacele i da možemo da živimo u miru. Uvek ćemo biti porodica - zaključila je Džoli.

Komentari (0)
Loading