"Kralj, BOG, Apolon": On je najpoželjniji mušakarc na SVETU, žene padaju na njega kao ''lude'' a sve zbog ovog FILMA

Vesti 17.03.2022 11:57 1

Posle 5o nijansi sile, usledio nam je još jedan kontraverzni film, gde je ovaj glumac imao glavnu ulogu

"Kralj, BOG, Apolon": On je najpoželjniji mušakarc na SVETU, žene padaju na njega kao ''lude'' a sve zbog ovog FILMA

Instagram/iammichelemorroneoff

Italijanski glumac Mikele Morone, najpoželjniji je muškarac na svetu, nakon uloge u filmu "365 dana". 
Popularnost mu je došla preko noći, osvojio je ceo svet svojom pojavom, šarmom i lepotom. 

Njegova uloga šefa mafije, oduševila je celokupnu žensku publiku, koje su svoje obožavanje posle filma pretočile na njenov instagram profil. "Najlepši muškarac na planeti", "Kralj", "Bog", "Bože, kakav je frajer", "Uživanje je gledati ga", "Ti si istinski dijamant", samo su neki od hiljade sličnih komentara žena.

 

 

Iako mu je predstavljen kao negativac, on je spreman sve da uradi za njegovu ljubav. Loš momak, koji ima nežno emotivno srce, sa neverovatnim izgledom, san je svih žena te je jasno zašto mu je tako teško odoleti.

Posle ove njemu itekako značajne uloge, dobio je titulu najpoželjnijeg muškarca Evrope, sada četvrta najplaćenija osoba na društvenim mrežama. 

Istina je ta da se 31-godišnji Mikele bavio muzikom i glumom ali mu slava nikako nije dolazila, sve do polovine 2020, kada je na instagramu video da mu je broj pratilaca skočio čak i od 2, 2 miliona! 

 

 

Nakon što je film objavljen na Netfliksu, Mikele je izašao iz svog stana u Rimu da kupi hleb. "Ljudi su bukvalno trčali oko mene u gomili i želeli da se slikaju", prisetio se.

Samo dve godine pre toga bio je depresivan, sam i razveden i dana provodio baveći se baštovanstvom u jednom itelijanskom selu. 

Inače, Mikele je bio oženjen od 2014. libanskom stilistkinjom Roubom Sade, sa kojom ima i dva sina - Markusa i Branda. Par se razveo 2018, nakon čega se, šuškalo se i da je homoseksualne orijentacije, posebno nakon diskutabilne fotoigrafije na njegovom Instagram nalogu, gde pozira zagrljen sa manekenom Simoneom Suzinom, ali je takve glasine besno demantovao.

Mikele tvrdi da lepota sama po sebi ne može biti dovoljna, kojom god profesijom da se bavite. 

– Ne poričem da mi je to što dobro izgledam pomoglo da dobijem uloge, ali ništa se od toga ne bi desilo da nemam harizmu i talenat. Mnogo je onih koji se danas mogu pohvaliti izvajanim telom i lepim licem, ali šta onda s tim? Lepotu doživljavam kao poklon, ali ona ne može biti dovoljna – kazao je trenutno jedan od najpopularnijih italijanskih glumaca.

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Bole
25.03.2022 08:11

Ovaj članak pokazuje samo da su zene zaista inferiorna bića u odnosu na muški rod.