Skarlet Johanson je imala ODVRATNU naviku: "Ne želim da moja deca ikada saznaju za ovo"

Vesti 24.12.2022 17:00 2

Skarlet Johanson je otkrila jednu stvar o sebi koju bi želela da sakrije od svoje dece

Skarlet Johanson je imala ODVRATNU naviku: "Ne želim da moja deca ikada saznaju za ovo"

Shutterstock

Skarlet (37) ima ćerku sedmogodišnju ćerku Rouz sa bivšim mužem Romenom Dorijakom, i sedmomesečnog sina Kosma sa sadašnjim suprugom Kolinom Jostom.

Ona je gostovala u popularno šou programu Dru Barimor i otkrila je da se nada da njena deca nikada neće saznati da je nekada pušila jer se „tako stidi“.

„Moja ćerka me je možda pitala ovo ranije“, rekla je glumica. „Pušiila sam kad sam bila mlađa i tako me je sramota. Samo ne želim da ona ikada pomisli da sam  mislio da je to kul 'er ona nikada, nikada, nikada ne može pušiti." 

Istovremeno je priznala i da je ona mnogo strožiji roditelj od njenog supruga. "Ona je tako ležeran", istakla je ovom prilikom Skarlet.

Inače, časopis "Forbs" proglasio je Skarlet najplaćenijom glumicom 2019. godine, tokom koje je zaradila neverovatnih 56 miliona dolara.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)
Loading
Nina
19.03.2022 03:35

Ko je ovde lud? Priča javno da je pušila a nada se da njena deca to nikada neće saznati! Koje holivusko licemerje?! Oni moraju da sebi prave reklamu pa makar i negativnu u nadi da će uspeti da se spuste na nivo svojih obozavatelja i dobiju njihovo razumevanje...

zora
24.12.2022 19:22

Za nju kazu da je lepotica. Bas i nema neku glavu.