Dok je Đoković DOMINIRAO na terenu, svi BRUJE o ovom trenutku: Legenda tenisa pominjala Novaka, a onda mu Jelena dobacila!

Vesti 07.09.2021 10:11 0

Đoković uspešno ide na ostvarenju svog cilja i osvajanju grend slem

Dok je Đoković DOMINIRAO na terenu, svi BRUJE o ovom trenutku: Legenda tenisa pominjala Novaka, a onda mu Jelena dobacila!

Printscreen/Instagram

Novak Đoković je izvojevao pobedu nad domaćim takmičarom Džensonom Bruksbijem. 

Supruga Jelena je pratila meč u Njujorku sa tribina, a svojom majicom je oduševila sve, na njoj je pisalo "trči sa svojim vukom".

Sada je tokom meča američki reditelj prenosa ovog duela uhvatio Jelenu na nekoliko sekundi, pošto je uspela da čuje šta je u prenosu rekao Džon Mekinro! Nekadašnji višestruki grend slem šampion i bivši broj 1 odavno je veliki fan srpskog tenisera, a sada je govorio o tome da je Đoković izabrao idealno mesto za boravak u Njujorku. 

- U rezidenciji Gordona Julinga (Novakovog prijatelja, kod koga su trenutno Đokovići prim. aut.) će učiniti sve da se potrude oko njih i zato je to najbolje mesto za njega - rekao je Mekinro. 

U tom trenutku je kadar bio na Jeleni Đoković koja je jasno svojom gestikulacijom rekla Mekinro da ga čuje i nasmešila se! A taj gest je oduševio Amerikanca!

 

 

- I ti si najbolja, takođe - rekao je Džon Jeleni.

Komentari (0)
Loading