Pričali su da ima NAJZGODNIJE telo na SVETU: Sada je svi napadaju, a razlog je neverovatan!

Vesti 02.04.2022 21:12 0

Pre nekoliko godina stručnjaci sa univerziteta u Teksasu objavili su da je britanska manekenka i glumica Keli Bruk vlasnica savršenog tela

Pričali su da ima NAJZGODNIJE telo na SVETU: Sada je svi napadaju, a razlog je neverovatan!

Printscreen/Instagram

Istovremeno, magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom sveta.Prema dostupnim podacima, Keli je visoka 168 centimetara, a tada su njene mere iznosile 99-63-91. Dodatni plus joj je taj što je potpuno prirodna i nije se podvrgavala nikakvim plastičnim operacijama.

Ipak, proteklih godina Keli je odustala od dijeta i nabacila je nekoliko kilograma, zbog čega se često susreće s kritikama.

Priče o njenoj kilaži Keli ne zanimaju, a jasno je odgovorila hejterima da se ona svojim oblinama ponosi.

 

Za britanski The Sun se jednom prilikom požalila da ima koji kilogram viška i da joj grudi ne stoje onako visoko kao nekada.

"Kad ostarite, osećate se ugodno u svojoj koži. Shvatate da to kako izgledate i nije toliko bitno, u godinama ste kad sebi kažete: "To sam ja, s borama, spuštenim grudima i svim ostalim", rekla je Keli, koja je kao 20-godišnjakinja smatrala da izgleda savršeno, ali je ve' tad, prema njenim rečima, znala da to neće trajati zauvek.

Na veliku žalost onih koji cene prirodno žensko telo, fotografije u kupaćim kostimima kod 42-godišnje Keli na Instagramu se mogu sve ređe videti, što je posledica negativnih komentara koje je redovno dobivaja na račun svog izgleda.

 

Komentari (0)
Loading