Ljubavna priča Ibrahimovića i Helene: Upoznali su se na ni malo ROMANTIČAN način, u kući ONA vodi glavnu REČ, a fotografije po ZIDOVIMA su zabranjene sem jedne, DEO NJEGOVOG TELA je u pitanju

K.Ć. Vesti 04.04.2022 19:15 0

On je jedan od najharizmatičnijih fudbalera poslednjih godina. Ona je pre par godina rekla da ne želi da se uda za njega kako ne bi izgubila osećaj nezavisnosti

Ljubavna priča Ibrahimovića i Helene: Upoznali su se na ni malo ROMANTIČAN način, u kući ONA vodi glavnu REČ, a fotografije po ZIDOVIMA su zabranjene sem jedne, DEO NJEGOVOG TELA je u pitanju

Profimedia

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger upoznali su se slučajno, u ne baš romantičnim okolnostima.

– Bila je ne samo lepa, već se ponašala i agresivno, kao da je htela da kaže: "Nemoj da me zajebavaš, ja sam opasna" – prisetio se fudbaler u svojoj knjizi „Ja, Ibra”. Kada je svet saznao za njihovu vezu, mnogi su bili iznenađeni. Na kraju krajeva, između njih je 11 godina razlike. Godine prolaze, a oni uprkos sumnjama i dalje ostaju uz njih.

Početak njihove veze datira iz 2002. On je tada imao 21 godinu, ona 32. Prvi put su se sreli na parkingu u Malmeu, rodnom gradu fudbalera. „Ibra“ je blokirao Helenina kola.

- Bila je slučajnost da smo se sreli. Loše parkiran, sprečavao me je da se pomerim sa parking mesta. Bila sam neraspoložena i skočila sam na njega da se svađamo – rekla je Seger 2010. u švedskom „Eleu”.

Njena reakcija je zaintrigirala mladog sportistu.

- Očigledno mu se nešto dopalo - priseća se ona.

-Nikada je ranije nisam sreo, a u to vreme sam imao Malme pod prilično dobrom kontrolom. Dolazio sam ovde kad god sam imao priliku i mislio da znam sve o gradu. Ali ova devojka ... Gde se sakrila?! Ne samo da je bila lepa, već je bila i agresivna. Izgledala je starije od mene. Slučaj je izgledao zanimljivo pa sam se raspitao: ko je ona? Šta je? Od prijateljice sam saznao da se zove Helena. U redu, Helena. Nisam mogao da je zaboravim, ali ništa drugo se nije desilo – rekao je fudbaler godinama unazad u svojoj knjizi „Ja, Ibra”.

Nešto kasnije ponovo su se sreli.

Ljubavna priča Ibrahimovića i Helene: Upoznali su se na ni malo ROMANTIČAN način, u kući ONA vodi glavnu REČ, a fotografije po ZIDOVIMA su zabranjene sem jedne, DEO NJEGOVOG TELA je u pitanju

EPA

 

- Te večeri sam samo pogledao po prostoriji i odjednom sam je ugledao. Vau, ovo je ta devojka! Prišao sam i rekao: „Hej, zdravo, došla si iz Malmea, zar ne?“ I počela je da mi priča mnogo stvari o radu tu i tamo. ništa nisam razumeo. Tada su mi te stvari u karijeri bile potpuno neshvatljive i verovatno sam bio malo arogantan. To je tada bio moj stil. Nisam hteo nikome da verujem. Kasnije sam se kajao, trebalo je da budem ljubazniji, pa mi je bilo drago kada sam je video treći put, u Malmeu – prisećao se on na stranicama knjige.

- Počeo sam da je viđam stalno. Vozila je Mercedes SLK, koji je često parkirala pored Lila Torga. Ponekad kada sam sretao ovu devojku u crnom Mercedesu i pomišljao sam: „Moram nešto da uradim, ne mogu da se ograničim na gledanje“. Dobio sam njen broj mobilnog od prijateljice i razmislio na trenutak. Da je pozovem? Odlučio sam da joj pošaljem poruku: "Ćao, kako si? Da li si da se ponekad viđamo?" i na kraju potpisao "Onaj iz crvenog Ferarija". Ona mi je odgovorila: „Ona crna“, a ja sam pomislio: „Možda je ovo početak nečega ko zna“. Pozvao sam je i upoznali smo se. Isprva ništa neobično, neka večera i tako nešto - rekao je u knjizi. Ibrahimović je dugo izlazio sa Helenom, pre nego što je njihova priča objavljena u javnosti. - Zabavljali smo se nekoliko godina pre nego što je naša veza postala zvanična - rekla je žena u "Elu".

Pre nego što su se upoznali, Helena Seger se fokusirala na svoju karijeru. Prvi novac počela je da zarađuje kada je imala samo 13 godina. Tokom godina, radila je u različitim industrijama, uključujući u komunikaciji, marketingu i finansijama. Jedno vreme je bila i model. Takođe je poznato da je igrala manje uloge u nekoliko filmova. A kada je počela da izlazi sa Ibrahimovićem, radila je u jednoj duvanskoj kompaniji. Kako podsećaju švedski mediji, Seger je radila u nekoliko velikih kompanija na rukovodećim pozicijama, bila je, između ostalog, direktor marketinga u niskotarifnim avio kompanijama.

U pomenutoj knjizi Ibrahimović se prisetio svoje prve posete njenom domu na selu.

- Pogledao sam nameštaj sa svim tim elegantnim tapetama i kamini od majolike i, da budem iskren, bio sam prilično impresioniran. Za mene je to bilo nešto potpuno novo. Nikada nisam poznavao nijednu devojku koja je ovako živela. Radila je marketing za Svedish Match. Helena nije bila kao druge devojke koje sam ranije sreo. Bez histerije, nije bila u senci, bila je čvrsta. Volela je automobile. Otišla je od kuće sa 17 godina i sve je postigla zahvaljujući svom radu. Nisam bio zvezda za nju. "Zlatane, ti ipak nisi Elvis" rekla mi je neko vreme posle prisećanja naših prvih susreta. Za nju sam bio samo mali ludi dečak koji se loše obukao i bio potpuno nezreo. Ponekad me je to iznerviralo – rekao je.

Ljubavna priča Ibrahimovića i Helene: Upoznali su se na ni malo ROMANTIČAN način, u kući ONA vodi glavnu REČ, a fotografije po ZIDOVIMA su zabranjene sem jedne, DEO NJEGOVOG TELA je u pitanju

EPA

 

Helena Seger nikada nije želela da bude tretirana samo kao žena fudbalera. - Mislim da niko ne razume koliko sam se trudila, koliko sam učila i borila se - rekla je ona u "Elu".

Kada je Helena imala 25 godina, kupila je ... farmu. - Retko se dešava da slobodne devojke od 25 godina kupe farmu za previše novca. Ali ja sam dugo godina kupovala i prodavala nekretnine i na tome zarađivala – rekla je 2010. godine.

Tokom godina, mediji su u više navrata postavljali jedno pitanje o odnosu fudbalera i poslovne žene. Glasilo je: da li su Zlatan i Helena u braku?

Fudbaler je u više od jednog intervjua na engleskom, kada je pričao o svojoj izabranici, koristio reč "žena", ali se ova reč nikada nije pojavila u razgovorima na švedskom, što je 2020. pomenuo sajt hant.se. Italijanska štampa je još 2006. pisala da par navodno planira venčanje, ali se ne zna da li se to zaista tačno.

Kada se 2011. godine na prstu Helene Seger pojavio nakit nalik na burmu, novinari „Aftonbladeta” su je pitali da li je udata. U odgovoru su čuli da ne komentariše svoj privatni život. Narednih godina pažnju novinara više puta su privlačile drangulije na Heleninom prstu, ali su mogli samo da nagađaju da li je reč o običnom prstenju ili ima neko dublje značenje.

„Ibra“ je 2018. otkrio da mu je Helena Seger dozvolila da okači samo jednu svoju sliku kod kuće. - Žena mi ne daje da okačim moje fotografije. Kaže: „Već ima dovoljno polemike o tebi i ne želim da te vidim na zidovima. Dovoljno je da te vidim u stvarnom životu – prisećao se 2018. godine u intervjuu za BBC Radio 5. – Postoji fotografija mojih stopala i visi na zidu. To je ono što nam je dalo ono što imamo. To je podsetnik ne za mene, već za moju porodicu – priznao je on.

 

Komentari (0)
Loading