Nakon rata u Bosni završio je u LUDNICI: Život ga nije MAZIO, ovo je potresna priča poznatog glumca iz "Nečiste krvi"!

K.Ć. Vesti 18.04.2022 20:30 0

Glumac Feđa Štukan oduševljava publiku u ostvarenju “Nečista krv – Greh predaka” u kom glumi albanskog razbojnika Kolju

Nakon rata u Bosni završio je u LUDNICI: Život ga nije MAZIO, ovo je potresna priča poznatog glumca iz "Nečiste krvi"!

Printscreen/Youtube

Naime, poslednjih dana ne prestaje da se priča o scenama silovanja u novoj, gorepomenutoj seriji u kojoj Albanac Kolj (Feđa) siluje Tašanu (Anđela Jovanović), nakon što Hadži Trifun pristane na otmicu svoje snahe zarad položaja i života svoje porodice. Ove brutalne scene nikog nisu ostavile ravnodušnim, dok je sam Feđa za medije rekao kako mu uopšte nisu lako pale.

Ovaj 47-godišnji Sarajlija kome očigledno pristaju uloge loših momaka, poznat je i Holivudu, nakon što je glumio u filmu Anđeline Džoli, “U zemlji krvi i meda”, a koji je zaintrigirao javnost kada je izjavio da je upravo on glumici i njenom tadašnjem suprugu Bred Pitu poslao rukopise svoje knjige “Blank” po kojoj je film i nastao.

Nakon rata u Bosni završio je u LUDNICI: Život ga nije MAZIO, ovo je potresna priča poznatog glumca iz

Printscreen/Youtube

 

Ti rukopisi koji govore o Štukanovoj čudnoj i neobičnoj životnoj priči trebalo je isprva da budu samo predlog scenarija za film, što je lično bila ideja i Bred Pita, ali je nakon toga, reč po reč, Štukan došao do čitavog romana. Nedugo potom, knjiga je postala jedna od najtraženijih, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regionu, dok je glavni razlog za takav uspeh iskrenost glumca koji se nije stideo da u knjizi napiše sve o svojoj neverovatnoj sudbini, odnosno o svom iskustvu u ratu, boravku na psihijatriskoj klinici, borbi sa zavisnošću od heroina, životu u Nemačkoj, ali i političkim stavovima.

 

 

Sarajevski glumac svojevremno je i široj publici dao uvid o svom boravku na ratištu, kada je na Fejsbuk grupi “Sarajevo za svu raju i cijeli svijet” napisao nekoliko potresnih redova, a u kojima je opisao kako je izgledalo biti u ratu, pucati na ljude, iako je po opredeljenju pacifista, kako ga je to dovelo do ludnice, ali i Nemačke u kojoj je jedno vreme živeo.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading