Srbija je sinoć gledala Snežanu Savić kao JOVANKU BROZ, a evo kakvi su komentari!

Vesti 21.09.2021 11:20 0

Premijerna epizoda serije "Jovanka Broz i tajne službe" emitovala se sinoć na Javnom servisu

Srbija je sinoć gledala Snežanu Savić kao JOVANKU BROZ, a evo kakvi su komentari!

Printscreen/Youtube

Igrano-dokumentarna serija prati najvažnije događaje iz života Jovanke Budisavljević, kasnije Broz, od dolaska u Beli dvor, udaje, do nesporazuma, sukoba, optužbi, razdvajanja od Tita, pa do potpune izolacije i života u nehumanim uslovima.

Glavna uloga pripala je Snežani Savić, a ako je suditi po prvoj epizodi od ukupno deset, možemo da kažemo da je ona bila najbolji izbor. 

Komentari po društvenim mrežama su za sada dobri, iako je dosta onih koji jednostavno odbijaju bilo kakvu priču o vladavini Josipa Broza Tita, i svih oni koji misle da "Jugoslavija nikom ništa nije dobro donela". 

Osim samim likom, Snežana se, i te kako, potrudila da akcentom i bojom glasa potpuno dočara prvu damu nekadašnje Jugoslavije. 

Titova udovica je trideset godina nakon suprugove smrti bila lišena dokumenata, zdravstvenog osiguranja i penzije, a živela je usamljena u ruševnoj vili. 

Trideset godina nakon Titove smrti njegova udovica je živela u runiniranoj vili, bila je lišena svih dokumenata, kao i zdravstvenog osigaranja i penzije. 

Poslednje dane života provela je u bolnici gde je i preminula. 

 

 

Komentari (0)
Loading