Ceo svet je SEKAO vene zbog nje, a onda se potpuno PROMENILA: Evo zašto Keli Mekgilis ne glumi u drugom delu "Top Gana"-a!

Vesti 04.06.2022 19:47 0

Glumica Keli Mekgilis (62) proslavila se 1986, kada je u u hit filmu "Top Gan" odigrala ulogu instruktorke Čarli, fatalne plavuše koja je postala tiha patnja muškaraca širom sveta

Ceo svet je SEKAO vene zbog nje, a onda se potpuno PROMENILA: Evo zašto Keli Mekgilis ne glumi u drugom delu "Top Gana"-a!

Profimedia

Kovrdže u kosi, lepo lice i vitko telo lansirali su Keli u zvezde, a nakon tog velikog uspeha koji je podelila s Tomom Kruzom otvorila je bar, radila s narkomanima i alkoholičarima, podučavala mlade glumce i prihvatila uloge u nekoliko niskobudžetnih filmova.

Iako je "Top Gan" za njenog partnera Toma Kruza bila odskočna daska za vrtoglavi uspon holivudske karijere koja i dan danas traje, njen životni put, o;igledno nakon filma koji joj je omogućio svetsku slavu, ipak je krenuo drugačijim putem.

Ispostavilo se da onanije mogla da podnese medijski pritisak zbog depresije sa kojom se borila i napada panike.

Ceo svet je SEKAO vene zbog nje, a onda se potpuno PROMENILA: Evo zašto Keli Mekgilis ne glumi u drugom delu

Printscreen/Youtube

 

- Stara sam i debela i izgledam primereno mojim godinama. Radije se osećam dobro u vlastitoj koži i u ovim godinama, umesto da pridajem pažnju svim tim drugim stvarima - izjavila je ova glumica 2019. godine.

Godine 2004, glumila je u predstavi "Diplomac" ulogu gospođe Robinson, putujući po Sjedinjenim Državama. Na televiziji je počela ponovo da snima tek 2006. godine, a 2007. pridružila se seriji "The L Word" u njenoj petoj sezoni.

Iza glumačke karijere i velikog uspeha Keli zapravo se krio turbulentan i težak život, koji je verovatno naterao da u kasnijim godinama "prikoči".

U jednom intervju 2009. javno je priznala da je lezbejka i sledeće godine se udala za Melaniju Lis koja je radila kao konobarica u njenom restoranu.

Pre nekoliko godina doživela je napad u svojoj kući u Severnoj Karolini kada joj je provalnik upao u kuću, a tada je glumica prvi put otkrila, da joj to nije bila prva trauma u životu.

Ceo svet je SEKAO vene zbog nje, a onda se potpuno PROMENILA: Evo zašto Keli Mekgilis ne glumi u drugom delu

Printscreen/Youtube

 

Silovana je kao tinejdžerka.

- Posle svakog od ovih napada sam se selila misleći da mogu da nađem sigurno mesto. Ne. Sada imam užasna osećanja PTSD (Posttraumatski stresni poremećaj) i pokušavam da se izdginem svakodnevno iz dubina depresije i očaja. Sav taj bol iz prošlosti je ušao u moju psihu. Sve što sam oduvek htela je da se osećam sigurno. Sigurno u sopstvenom domu - napisala je Keli Mekgilis na svom Fejsbuku.

Zbog silovanja čitavog života se borila s napadima panike, a jedno vreme bila se okrenula i zavisnostima alkohola i droge.

- Mnogo sam pila, previše, i nisam ništa jela. Bojala sam se noći i kako bih prebrodila taj strah, pila sam alkohol - rekla je u jednom intervju.

Mir je pronašla tek 2009. godine. Tada je već osam godina bila trezna i obnovila je vezu sa dve ćerke, otkrila je da je lezbejka. Danas tvrdi da nikad ne bi menjala ovaj život koji živi, daleko od očiju javnosti i svetla holivudskih reflektora.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading