Umrla POZNATA manekenka: Pojela je KEBAB, pa pala u KOMU!

Vesti 10.06.2022 21:29 0

Tajlandska manekenka i influenserka Arisara Karbdečo (27) umrla je tri meseca nakon što je pala u komu od gušenja hranom

Umrla POZNATA manekenka: Pojela je KEBAB, pa pala u KOMU!

Shutterstock

Porodica i prijatelji potvrdili su da je 6. juna umrla influenserka nakon što je pala u komu, a sve ybog biyarnog incidenta i zahvaljuju'i gušenju do kog je došlo usled trovanja hranom. Ona je jela svinjski kebab i lepljivi pirinač kada joj je hrana zastala u grlu.

Arisarina majka Supiča (57) izjavila je da je njena ćerka kao internet slavna ličnost, poznatija pod imenom Alicebambam, stalno bila zauzeta. Ona je navodno žurila da pojede svoj obrok na dan incidenta, a hrana joj je zastala u grlu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicebambam (@alicebambam)

Prema pisanju medija, "stalno zaposlena" žena je očigledno imala posebno stresan dan u martu. Između sastanaka, pokušala je da brzo u sebe unese hranu. Кomad mesa joj se zaglavio u dušniku, a Кarbdečo nije mogla da diše nekoliko minuta.

Hitno je prevezena u bolnicu, ali lekari su rekli da su "zakasnili devet minuta" jer mozak nije imao dovoljno kiseonika. Održavali su je na aparatima sve do tragične smrti u ponedeljak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicebambam (@alicebambam)

Njena prijateljica Sirikanda Čajburut rekla je da će joj bdenje biti održano do 10. juna, pre nego što bude sahranjena 11. juna.

Manekenka i influenserka stekla je popularnost objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama, ali i u onlajn "zajednici ishrane" kada je izgubila sedam kilograma u roku od 22 dana.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading