Otkrivena TAJNA perfektne figure Megan Markl: Čarolija je sakrivena u njenom omiljenom VOĆU

Vesti 07.07.2022 18:22 3

Megan Markl kao i mnoge druge slavne ličnosti dan započenje ispijanjem tople vode sa limunom, ali ovo nije jedini trik

Otkrivena TAJNA perfektne figure Megan Markl: Čarolija je sakrivena u njenom omiljenom VOĆU

Profimedia

Istina je da Megan ne može da zamisli dan bez jabuka i da joj se čitava ishrana vrti upravo oko ove namirnice koja nam je svima dostupna.

Iako nije vegetarijanka, uglavnom jede vegetarijansku hranu, a meso i ribu jede samo ponekad. Nikada ne preskače doručak, svaki dan počinje čašom tople vode sa ceđenim sokom od limuna, a svakodnevno konzumira i jabuke koje obožava u svakom obliku.

Otkrivena TAJNA perfektne figure Megan Markl: Čarolija je sakrivena u njenom omiljenom VOĆU

Profimedia

 

Jednom prilikom je izjavila da ih toliko voli da bi radije popila smuti od jabuke nego šoljicu kafe. Vojvotkinja jabuke najčešće jede sirove, ali često pije smuti u kombinaciji sa malo spanaća ili kelja, limunovog soka i đumbira, koji je gotov za samo nekoliko minuta i odličan je izvor energije za početak dana. Koliko su jabuke zdrave najbolje potvrđuje stara izreka da "jedna jabuka dnevno drži doktora van kuće", a da to nije samo očev savet potvrđuju i brojne studije.

Kore od jabuke pomažu u izgradnji mišića, smanjenju holesterola i održavanju ravnoteže nivoa šećera u krvi, a dokazano je da ima opšti efekat na opšte zdravlje i dugovečnost. Naime, oni koji redovno konzumiraju ovo dragoceno voće imaju čak 20 odsto manje šanse da dobiju srčani udar.

Osim toga, jabuke sadrže brojna vlakna koja formiraju gel i na taj način sprečavaju organizam da prebrzo apsorbuje šećer i smanjuje osećaj gladi, dok pektin, koji pomaže u snižavanju holesterola, blokira želju za hranom do četiri sata, tako]e je iprirodni laksativ za sve one koji imaju problema sa opstipacijom.

BONUS VIDEO

Komentari (3)
Loading
zora
07.07.2022 18:39

Prestanite vec jednom da izmisljate i da narodu punite glave o nekim tamo zvezdama koje izgledaju dobro zbog voca. Moj savet svima koji slusaju vase gluposti je jedite normalno od svega sto je za ishranu, ne spavajte pored kompjutera vec se krecite i radite fizicke poslove. Izbacite iz jelovnika brzu hranu i sve sto je dinstano. Do pedesete cete imati istu kilazu i ne zaboravite, sve je pomodarstvo i JEDEM DA ZIVIM A NE ZIVIM DA JEDEM.

011
08.07.2022 08:53

А ко вам је уопште та(ј) Меган Маркл, или како ли се већ зове?!?

Ja
08.07.2022 17:16

Ona ima smešnu figuru!