Suzana Mančić važila je za jednu od najpoželjnijih dama velike Juge, a sada konačno priznaje ono što su mnogi čekali da čuju!

Najžena Vesti 02.10.2021 09:15 1

Pored uspeha u karijeri, Suzanu Mančić je oduvek pratio epitet zavodnice

Suzana Mančić važila je za jednu od najpoželjnijih dama velike Juge, a sada konačno priznaje ono što su mnogi čekali da čuju!

Alo!

I sama priznaje da su je oduvek privlačili visoki i plavooki muškarci, ali je u vezama ipak bila sa niskim i crnokosim. Već 20 godina je u srećnoj vezi sa Grkom Simeonom Ocomokosom koji ju je razmazio, i sama priznaje.

Kod muškarca najviše ceni šarm i tu sposobnost da joj neko drži pažnju, a evo li joj je i materijalni status partnera važan.

- Poslednjih dvadeset godinama imam podršku divnog čoveka koji mi je sada i suprug. Ne mogu da kažem da mi nije bila važna ta materijalna strana, standard života, ali s obzirom da ja celog života privređujem i zarađujem jako dobro, meni to nekako nije bio prioritet - rekla je za Prvu. 

A kakav odnos ima sa svojim suprugom svedoči i jedna izjava popularne "loto devojke": 

– Tišina nekad govori više od reči. Kad ti živiš sa nekim, ti čitaš njegovu tišinu. Evo recimo, kad Simeon ćuti, ja počnem da pevam – rekla je u „Magazinu In” Suzana, pa zatim zapevala pesmu „Ružo moja”: Nema veze koje je doba dana, bitno da je ona procvetala i da te vraća u ljubavne emocije – zaključila je.

Komentari (1)
Loading
Референт
02.10.2021 13:56

На занатској забави, 2001 године у Краљеву, сам снимао за потребе једне ТВ станице. Сузана ми је пришла и тражила да се упознамо и да јој дам своју Раста плетену капу (Јамајканска капа по којој су познати растафаријанци) и толико је била упорна, навалентна али пријатна додуше. Дао сам јој капу коју је спустила на сто и више је није видела. Лепо смо се упознали. Лепа, згодна и велика жена. Имао сам 25 година.