Možete li da PREPOZNATE glumce sa FOTOGRAFIJE? Ona je NAJPLAĆENIJA na svetu, a zbog njih dvojice ŽENAMA ispada VILICA

Vesti 23.07.2022 14:42 1

Ako pričamo o bogatstvu, popularnosti i privlačnosti njih troje definitivno stoje na vrhu piramide

Možete li da PREPOZNATE glumce sa FOTOGRAFIJE? Ona je NAJPLAĆENIJA na svetu, a zbog njih dvojice ŽENAMA ispada VILICA

printscreen/Tviter

S leva na desno, na fotografiji se nalaze Leonardo Di Kaprio, zatim Margo Robi i konačno Bred Pit. popularni trojac imali smo prilike da gledamo zajedno u ostvarenju Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", a mnogima je simpatičan podata da su sve troje u detinjstvu imali istu frizuru.

Margot Robi, nedavno je postala najplaćenija glumica u Holivudu, a sve zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu "Barbi" Grete Gervig. Ovaj glumački zadatak doneo joj je 12.5 miliona dolara čime je premašena cifra od 10 miliona dolara koliko je dobila za ulogu Harli Kvin u filmu "Birds of Pray" iz 2020. godine, piše "Variety". Bred Pit je nedavno izazvao dramu među ženama, a za sve je bio kriv neobičan stajling. Naime, bivši muž Anđeline Džoli pojavio se na berlinskoj projekciji njegovog nadolazećeg filma "Bullet Train" u suknji. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Iako je kombinacija bila neuobičajena žene su mahom biile oduševljene,pa ne čude pristrasni komenta."Bred Pit u suknji, uh, ovaj prizor je preuzeo moj mozak", "Kakvo samopouzdanje, bravo, Brede", "Bred Pit je obukao suknju i izgleda nikad bolje", samo su neke od pozitivnih impresija.

Kad smo kod Leonarda Di Kaprija, zvezda Titanika i dalje izgleda sjajno, iako će u novembru ove godine proslaviti 48 rođendan.

Kad je Leo u pitanju, šuška se da uvek bira devojke između 20 i 25 godina. Njegova devojka Kamila je ove godine napunila 25, pa ne čudi znatiželja mnogobrojnih žena koje žele da otkriju da li će se popularni leo konačno smiriti ili će ponovo naći devojku.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Bane
23.07.2022 15:01

Bred Pit je i kao mali bio ljigavko.