"ISTINA JE" Snežana Đurišić stavila tačku na priče o sinu koji je optužen za krađe!

Vesti 03.10.2021 18:51 1

Snežana Đurišić otvoreno progovorila o brojnim pisanjima koja se tiču njenog sina Marka Gvozdenovića, ali govori i o svom životu, partneru i porodici

"ISTINA JE" Snežana Đurišić stavila tačku na priče o sinu koji je optužen za krađe!

Alo

- Moj sin je voleo da popije i napravio je udes. To su bili strašni dani, pogotovo za porodicu koja više nema devojku koja se zvala Jelena. Prodala sam kuću, jer sam u njoj mnogo plakala. Moj sin se još nije vratio svom životu - izjavila je Snežana 2016. godine.

Nakon što je odležao kaznu za pomenuto krivično delo Marko je 2016. godine izazvao udes na Banjici, u kojem je lakše povređena jedna osoba. Gvozdenović je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija ubrzo pronašla.

Snežanine muke sa sinom nastavile su se 2019. godine kada je Marko ponovo završio u zatvoru, jer je optužen za krađe.

- Mama je došla po mene u zatvor. Nas dvoje smo sada super. I dok sam ležao u CZ, dolazila mi je u posetu. Ipak, ne pada mi na pamet da živim sa njom jer je tamo sada i Vanja. Ne vidim više sebe u toj kući, iako mi je mama ponudila krov nad glavom. Sada sam u jednom hotelu na Voždovcu, ali gledam neki stan da iznajmim - izjavio je Marko za “Informer” prošle godine kada je izašao iz zatvora.

U nedelju je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" Snežana rekla da je stavila tačku na tu priču o sinu i privatnom životu.

– Nedavno sam dala izjavu i stavila tačku na to, tako da se više neće dogoditi da javno govorim o svom sinu, kćerki, i celoj porodici. U trenutku ne znam šta mogu da pomislim, ali svakako je to tema o kojoj bi trebalo pričati malo duže da bi ljudi shvatili o čemu se radi. Istina je istina i od nje ne treba nikad bežati, i to stoji ali kada se na tu istinu natovari mnogo štošta ja to zaista ne mogu da prihvatim i zbog toga neću komentarisati – priča Snežana.

Đurišić se osvrnula i na svoj ljubavni život i partnera Vanju.

– Ne verujem u slučajnosti i smatram da ništa nije slučajno u životu. Čovek ako realno razmišlja jasno je da što si stariji to su sve manje šanse da ti se neke stvari dogode koje ti se u mladosti događaju češće. Ja sam negde bila u onom stanju ako dođe – dobrodošla, ako ne dođe – hvala Bogu. Svakako je bolje imati nekoga nego biti sam, još ako je taj neko koga volite i ko vam je na neki način oslonac, onda je to prava sreća i Božiji dar – rekla je Snežana, pa dodala:

– On je lekar koji se vrlo dokazao kao dobar stručnjak i, pre svega, čovek koji ima osmeh za svakog svog pacijenta, koji mnogo znači za onog koji dođe sa nekim problemom. Nismo zajedno samo kad ja negde otputujem ili on negdje otputuje – zaključuje pevačica u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Komentari (1)
Loading
Coco
04.10.2021 06:41

Bravo Snezo bila si i ostala to sto jesi,Zena.zelim ti svu srecu,radost i uzivaj uz Boziji blagoslov.