Sećate li se MARISOL? Devojka SA OŽILJKOM koja nas je prikovala za male ekrane, danas ima 56 godina i NIKAD je ne biste prepoznali

Vesti 06.10.2021 12:32 0

Erika Buenfil bila je zvezda meksičke telenovele “Marisol”. Nijednu epizodu nismo propuštali

Sećate li se MARISOL? Devojka SA OŽILJKOM koja nas je prikovala za male ekrane, danas ima 56 godina i NIKAD je ne biste prepoznali

Printscreen/Youtube

Sećaš li se meksičke sapunice "Marisol"? Priča o siromašnoj devojci s ožiljkom preko celog lica koja se zaljubi u pogrešnog (i bogatog!) Hose Andresa te tako postane žrtva brojnih intriga i zavera njegove ugledne porodice?

Sapunica iz 1996. godine dostigla je planetarnu popularnost, a za siroticu koja je ožiljak zadobila kao dete kada je pala na ogledalo, priča o ljubavi nezaštićene devojke i njenog princa za ekrane je prikovala mnoge, a glumcima osigurala status velikih zvezda.

Mnogi nekad nisu mogli ni zamisliti propuštanje nove epizode sapunice. Pre nego što smo znali da Turci snimaju serije, znali smo za Meksiko.

Marisol potpuno je promenila njen život. Ova sapunica prešla je granice Meksika i postala popularna u svetu, a Erikina gluma hvalila se na svakom koraku. Glavni glumci putovali su svetom i uživali u svojoj slavi.

Bila je, naime, u vezi s Ernestom Zedillom Velascom, sinom bivšeg predsednika Ernesta Zedille. Njihova romansa bila je tajna, a iz nje se rodio Nicolas Jesus Buenfil Lopez kojeg sin bivšeg predsednika nikada nije priznao. Erika je u tom trenutku postala samohrana majka koja je svu pažnju usmerila na dete pa je njena karijera ispaštala.

Komentari (0)
Loading