Ušla je u SEDMU deceniju, a sa sinom deli odeću: Poznata pevačica prošetala sa DAVIDOM koji se uvukao u njenu HALJINU

Vesti 13.08.2022 19:08 1

Madona tvrdi da njenom sinu Davidu mnogo bolje stoje njene stvari nego njoj

Ušla je u SEDMU deceniju, a sa sinom deli odeću: Poznata pevačica prošetala sa DAVIDOM koji se uvukao u njenu HALJINU

Tanjug/Ap

Madona ima 63 godine i retko priča o svojoj porodici. Ima šestoro dece, a sada je tek iznela neke detalje o svom šesnaestogodišnjem sinu Davidu Bandi koga je usvojila iz sirotišta u Malaviju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

"Može da obuče bilo koju odeću i da izgleda otmeno. To je stvarno iritantno. On nosi moju odeću i bolje izgleda u njoj. Čak i u haljini izgleda muževno", ispričala je Madona Džimiju Falonu u emiiji "The Tonight Show".

Madona inače često deli zajedničke fotografije sa sinom,pa tako nije imala problem da podeli ni fotografiju njega u haljini.

Komentari (1)
Loading
vwki
13.08.2022 20:15

Ovaj *mali* je stvarno upao kod ludace , zasto forsirati nesto sto nije prirodno?*Mama* je ponosna sto je on obukao njenu haljinu. Ovo je bolesno,a onda se i neki nasi povode za njom i slicnima. Strasno. Moj sin i ja smo nosili iste majice , crno bez prugaste ili bele , ili neke jednobojne, ali slucajno. Cak i kad je bio mali/ 3 ~ 4 g/ i jednom stavio rajf za kosu i obukao moje cipele sa visokom potpeticom, rekla sam da decaci ti ne nose. Iako je tada bio mali i to je bilo normalno imitiranje starijih. Ali sam ga putala da stavi sarenu kutiju na glavi i da se sam sebi nasmeje, kao da je maskkenbal.