Upoznali smo je kao VIRDŽINU, pa kao ukućanku Velikog brata: Iznenadićete se kad budete videli kako Marta Keler izgleda danas, mnogi je ne bi PREPOZNALI

Vesti 27.08.2022 19:10 0

Sa samo 15 godina Marta Keler je briljirala u filmu "Virdžina" u kojem je igrala glavnu ulogu

Upoznali smo je kao VIRDŽINU, pa kao ukućanku Velikog brata: Iznenadićete se kad budete videli kako Marta Keler izgleda danas, mnogi je ne bi PREPOZNALI

Printscreen/Youtube

Uloga Virdžine donela joj je nagradu "Felidž" u Berlinu 1991. Igrala je zatim u filmu "Suze i njene sestre", a potom završila glumu na Akademiji lepih umetnosti.

Uprkos činjenici da je za kratko vreme postala jako popularna,  Marta se povukla iz javnosti, a na male ekrane se vratila kao učesnica Velikog brata. U to vreme su je mediji već povezali sa poznatim muzičarem Zijom Rizvanbegovićem, odnosno kao Zijo Valentinom sa kojim danas ima sina Gordana.

- Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan. Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere. Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta – ispričala je Marta za “Puls” svojevremeno, nakon rođenja sina.

 

Danas Marta radi u Pirotskom pozorištu, Iako će mnogi reći da se jako promenila, prepoznatljive crte lica su još uvek tu.

Mnogi će se složiti da Marta nikada bolje nije izgledala.

 

Komentari (0)
Loading