Scena od koje se SVET ZGROZIO: Skandal na US Openu, poznatu TENISERKU otac uhvatio za ZADNJICU pa je poljubio u usta (VIDEO)

K.Ć. Vesti 29.08.2022 11:37 2

Ovakvo ponašanje je skandaliziralo ljubitelje tenisa nakon US Opena

Scena od koje se SVET ZGROZIO: Skandal na US Openu, poznatu TENISERKU otac uhvatio za ZADNJICU pa je poljubio u usta (VIDEO)

Profimedia/twitter

Nakon što se 16-godišnja Sara Bejlek plasirala na glavni turnir, njen presrećni otac ju je uhvatio za zadnjicu i poljubio u usta. Ovo ponašanje izazvalo je veliko negodovanje u Sjedinjenim Državama. Slučaj je prijavio GSP.ro.

Na snimku se vidi kako otac i češki trener više puta rukom dodiruju zadnjicu 16-godišnje teniserke. Posle nekog vremena, njen roditelj je poljubi u usta, što je izazvalo veliki skandal.

Snimak na kome je 16-godišnja teniserka Sara Bejlek dirana na neprimeren način naišao je na očaj publike. Na Tviteru je bilo mnogo objava u kojima se osuđuje ponašanje oca češke teniserke.

- VTA to treba da istraži, pogotovo što ove mlade devojke od malih nogu putuju sa muškarcima.

- Sara Bejlek ima samo 16 godina. Ova situacija je zaista užasna...

- Nema razloga zašto bi neko tako dirao devojku od 16 godina. To je potpuno neprikladno. Sve gore i gore izgleda kada gledate ovaj video. I to ne zato što se na nju gleda kao na seksualni objekat - ovo su neki komentari koji opisuju ponašanje oca.

Na glavnom turniru US Opena, Sara Bejlek će se u prvom kolu suočiti sa Ljudmilom Samsonovom (23 godine, 35. mesto na VTA rang listi). Igračice će izaći na teren u ponedeljak uveče.

Komentari (2)
Loading
Goran
29.08.2022 14:46

To su te Evropske vrednosti koje hoće i nama da nametnu.Mrš.

Mario Sarafciger
29.08.2022 15:13

bogami i trener je dobro ispipa pozadi