Sin slavnog GLUMCA bukvalno se PREPOLOVIO: Dijetu mu je dao OTAC koji je i u OSMOJ deceniji top FRAJER sa izvajanim MIŠIĆIMA

J.V. Vesti 21.09.2022 10:41 0

Kristofer se godinama borio sa viškom kilograma i konačno je počeo da pobeđuje u toj bitci

Sin slavnog GLUMCA bukvalno se PREPOLOVIO: Dijetu mu je dao OTAC koji je i u OSMOJ deceniji top FRAJER sa izvajanim MIŠIĆIMA

Profimedia

Glumac Arnold Švarceneger redovno vežba i u svojoj 76. godini, vodi računa o ishrani i formi. Ipak, njegov sin Kristofer( 24), se godinama boriO sa viškom kilograma. U javnosti se nije često pojavljivao, zato što se stideo svog izgleda, ali poneki paparaco je uspeo da ga "uhvati".

 

Profimedia

 

 

Pre dve godine, nakon što je diplomirao na Univerzitetu u Mičigenu, odlučio se na drastičnu promenu svojih životnih navika. Počeo je da vežba i da se hrani zdravo. Nije bio na brzoj dijeti, smršao je na "staromodan način", tako što je izbacio brzu hranu, jeo je više mesa i proteina i počeo da vežba  - prenosi "Hollywood life". 

Kakvu je transformaciju postigao, jasno se videlo kada se pojavio na rođendanskoj zabavi svog brata Patrika. 

Profimedia

 

 

Na proslavi su bili i njegovi roditelji Arnold i Marijam koji su se razveli 2011. godine nakon što je Marija saznala da je Arnold dobio dete s njihovom kućnom pomoćnicom Mildred Bena, a na slavlje su došle i njihove ćerke Kristina i Ketrin.

Najveća podrška Kristoferu tokom mršavljenja bio je njegov otac koji ga je vodio kroz treninge i savetovao ga o zdravoj ishrani. 

Komentari (0)
Loading