Vukašin Marković poznatiji kao BEBAN otkrio tužnu istinu: Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je OSTAO INVALID

K.Ć. Vesti 21.09.2022 15:10 0

Vukašina Markovića do pre par godina svi znali isključivo kao Bebana iz serije "Porodično blago"...

Vukašin Marković poznatiji kao BEBAN otkrio tužnu istinu: Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je OSTAO INVALID

Tanjug

Iako su Vukašina Markovića do pre par godina svi znali isključivo kao Bebana iz serije "Porodično blago", zapaženi uspeh koji je ostvario na muzičkoj sceni sa bendom "irieFM" učinio ga je prepoznatljivim kao muzičara sa sopstvenim imenom i prezimenom.

Ipak, Vukašin se drži podalje od medija, te tako veoma retko odgovara na intimna pitanja, ali je govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici uopšte.

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - skrenuo je odmah priču na drugu temu Marković, ne želeći da otkriva previše, a preneo je Glossy.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading