Bela Hadid se skinula GOLA na modnoj pisti u Parizu: Slavna manekenka je polala JASNU PORUKU (VIDEO)

Lana Vidović Vesti 02.10.2022 15:20 1

Francuska modna kuća Coperni pokazala je revolucionarnu tehniku kojom se pomoću spreja u trenu može napraviti haljina na golom telu, a za model su odabrali slavnu manekenku

Bela Hadid se skinula GOLA na modnoj pisti u Parizu: Slavna manekenka je polala JASNU PORUKU (VIDEO)

Shutterstock

 

Bela Hadid i francuska modna kuća Coperni pobrinule su se za pravu reviju na Nedelji mode u Parizu. Na kraju emisije koju je predstavio živahni SS23 Coperni, Bela je modnom pistom prošetala gola, samo u belim gaćicama, u trenu su je okružili dizajneri sa flašama punim belog spreja i pedantno poprskala njeno telo, od ramena do kolena i formirao izgled haljine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Ali tek tada je usledio šok. Kako se ubrzo ispostavilo, to je bilo mnogo više od prskanog tela. Jer kada se farba ubrzo osušila, pretvorila se u pravu tkaninu i formirala belu haljinu, nalik onima koje su ranije prikazane na reviji.

Shutterstock

 

Ovu revolucionarnu tehniku dizajnirala je španska kompanija Fabrican, a reč je o specijalnom polimeru koji u kombinaciji sa telom postaje čvrsta tkanina. Ali to nije sve. Kada se zasitite takve haljine, možete je istopiti u tečno stanje i stvoriti nešto drugo.

Shutterstock

 
 

Sebastijen Majer i Arno Vajan, dizajneri i osnivači modne kuće Coperni, već su zaludeli modne zavisnike svojim nekonvencionalnim dizajnom, a nema sumnje da će ovo postati pravi hit među ljubiteljima njihovog brenda. Taj polimer dizajneri su iskoristili i za svoju it torbu u obliku jajeta, koju su pretvorili u čisto zlato, a praviće se samo po narudžbini po vrtoglavim cenama.

Shutterstock

 

U svakom slučaju, njihova revija, nastup bez presedana koji otvara nove mogućnosti ne samo u modnom dizajnu, postao je glavna vest i senzacija na Nedelji mode u Parizu, zasenivši još popularnije brendove.

BONUS VIDEO

 

 


 

 

Komentari (1)
Loading
zora
02.10.2022 16:30

A kakvu je to jasnu poruku poslala slavna manekenka? Da su zene sredstvo onih koji hoce do vrha ne prezajuci ni pred cim pa cak i da je golu prikazu celom svetu. Doticna se nije ustrucavala pa predpostavljam da se radi o velikoj sumi novca. Nestanak Babilona se dogodio kada je dekadencija osvojila grad i populaciju u njemu. Citam da je Hrist rekao da svako ko veruje u mene napusti grad sto se i dogodilo.Unistio je Babilon a sa njim i sve koji nisu verovali u njega vec su ziveli razvratnim zivotom. Dekadencija na zemlji je postala takva da ce se Hrist ponovo javiti.