"Čekam da poraste i sam IZABERE": Sin poznate STARLETE ima SEDAM meseci i još uvek nema IME

Vesti 09.10.2022 08:30 0

Kajli Džener je podsetila javnost da njen sedmomesečni sin još uvek nema ime.

"Čekam da poraste i sam IZABERE": Sin poznate STARLETE ima SEDAM meseci i još uvek nema IME

Instagram/Kim Kardashian

Dečak je na svet stigao u februaru, a iako su Kajli i njen dečko Trevis Skot nameravali da mu daju ime Wolf, što u prevodu znači Vuk, brzo su se predomislili.

Prošlo je sedam meseci od njegovog rođenja, a njihovo drugo dete tek treba da dobije ime. Tokom druge sezone rijalitija Kardašijansi, Kajli je otkrila da njegovo zvanično ime i dalje Vuk Vebster, ali da želi da to promeni.

Kako je otkrila, osetila je pritisak da bebi da ime i pristala na Wolf, ime koje joj je prethodnog dana predložila njena sestra Kloi. U početku joj se svidelo ime, ali kako je vreme odmicalo, sve se manje činilo da je odabrala pravo. Sada je pojasnila zašto ime još nije zakonski promenjeno i zašto ne otkriva javnosti koje bi ime mogli da daju dečaku.


„Čekamo da poraste i da sebi da ime“

"Stvarno nismo imali ime. Mislila sam da će nam pasti na pamet kada ga vidimo. Ali nije", rekla je Kajli i dodala da ga je zvala Vuk kada je morala da potpiše izvod iz matične knjige rođenih jer je "osećala pritisak." „Nazvali smo ga Vuk i odmah nakon što sam potpisala izvod iz matične knjige rođenih, pomislila sam: Šta sam uradila? rekla je ona i otkrila da je Trevis stalno razmišljao o imenu. "Trevis je već nekoliko puta promenio ime. Sviđa mu se, a onda sutra hoće ponovo da ga promeni. A ja sam rekla: Ne možemo ovo ponovo", rekla je ona i našalila se da sada čekaju " da odraste i da sebi da ime“.
 

Komentari (0)
Loading