Ćerka Anice Dobre OSVOJILA JE SRBIJU, a ona o majci ima da KAŽE OVO i nije nam čudno

Vesti 09.07.2021 14:22 0

Krv nije voda, pa nimalo ne čudi što je Mina Sovtić, ćerka čuvene glumice Anice Dobre takođe ušla u svet glume. Trenutno zajedno sa svojom majkom igra u TV seriji "Koreni", a nedavno su zajedno igrale u predstavi "Hipnoza jedne ljubavi".

Ćerka Anice Dobre OSVOJILA JE SRBIJU, a ona o majci ima da KAŽE OVO i nije nam čudno

Instagram/knife_afterdark

Harizmatičnu glumicu Minu Sovtić Srbija je na prvu loptu zavolela, iako mnogi nisu znali da je ona naslednica jedne od najpopularnijih glumica sa ovih prostora, Anice Dobre. Mina je gostovala u "Jutarnjem programu" gde je pričala otvoreno o tome kako je raditi sa majkom koja je oduvek imala najveći uticaj na njen životni put.

 

 

- Bilo je čudno isprva jer možda nije dobro kombinovati poslovno i privatno. Neobično je jer nije nešto što je bilo planirano, već se prosto dogodilo zato što sam zamenila Ninu Janković - ispričala je glumica u gostovanju kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

 

 

Voditelji su je upitali, nije li privilegija da igra sa svojom majkom na sceni, ali i sa svojim profesorom Draganom Petrovićem Peletom sa Akademije u čijoj je bila i klasi.

- S jedne strane svakako mi je imponovalo i bilo lako jer su u suštini tu sve Peletovi studenti, ma zaista jesmo ekipa i na neki način i porodica, a sa druge strane je teže jer nisam želela da privatan odnos dominira. Nadam se da smo uspeli u tome, a publika će svakako oceniti - objasnila je mlada glumica.

 

Komentari (0)
Loading