"Uvuci taj stomak": Megan su tretirali kao "lepu glupaču", trpali joj ekstenzije u GRUDNJAK i na kosu, sve je otkrila u poslednjoj ispovesti

Vesti 19.10.2022 12:00 0

U svom podkastu "Arhetipovi", Megan je razgovarala sa Paris Hilton o terminu "bimbo" devojka koji su često znali da joj dodele kada je bila angažovana u TV emisiji "Deal or no Deal"

"Uvuci taj stomak": Megan su tretirali kao "lepu glupaču", trpali joj ekstenzije u GRUDNJAK i na kosu, sve je otkrila u poslednjoj ispovesti

EPA

"Bila sam samo zgodna devojka na sceni, sa ulogom da budem seksi. Stavljali su mi ekstenzije, zalepili trepavice i postavljali grudnjake tako da naše grudi iz veće. Nikoga nije bilo briga za moju inteligenciju", rekla je Megan. Paris je priznala da je ceo brend izgradila na tome da je smatraju "glupom plavušom", a Megan da je dodala da je u tome uspela jer je imala to mišljenje o njoj.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl iskreno je govorila o svojim prvim koracima u šou biznisu i svom „fascinantnom“ iskustvu „devojke iz aktovke“ u TV emisiji "Deal or no Deal", kada je tek napravila prve korake u glumi. Prošlo je nekoliko godina pre nego što je dobila ulogu u seriji "Suits".

Sada je rešila da progovori  o stereotipu "bimbo". Kaže da su je cenili, ali su razlozi uvek bili pogrešni. Inače, to je rijaliti igra visokih uloga, rizika i nagrada. Takmičari moraju da donesu niz odluka koje bi potencijalno mogle da im promene život, a 26 zapečaćenih aktovki sadrže različite količine novca, od penija do milion dolara. Aktovke nose zgodne, seksi devojke (to je bila Meganina uloga), a takmičari moraju da odluče da li da prihvate ponudu misterioznog „bankara” u zamenu za ono što bi moglo biti u aktovci.

Megan je istakla da je do tog momenta bila cenjena isključivo zbog pameti, a nakon ove emisije sve se promenilo.

 

"Bilo je vrlo jasno definisano kako treba da izgledamo. Pre snimanja smo stajali u redu da nabavimo veštačke trepavice, ekstenzije za kosu ili grudnjake ako procene da su nam grudi premale. Svake nedelje smo dobijali i vaučere za sunčanje. Sve je bilo fokusirano na naš izgled, a ne na našu pamet" Prisetila se i kako je jedan od producenta, koji nije znao ni da izgovori njeno prezime, često vikao "Mar-kell uvuci taj stomak!"

Printscreen/Youtube

 

Megan je pojasnila da je bila srećna jer je dobila posao, ali se osećala izuzetno glupo. Na bini je stajala sa drugim, pametnim devojkama, ali nijedna nije bila angažovana zbog inteligencije. Potom je dodala da joj se nije svidelo što su je posmatrali isključivo kao objekat bez sadržaja, ističući da je na posao odlazila sa grčem u stomaku.

Termin "bimbo" koji se često je stajao uz Megan, dok je snimala ovu emisiju. „Ovo ima veoma loše konotacije“, rekla je Megan. "Žene ne treba da teže tome. Želim da naše ćerke teže nečem višem. Želim da moja Lili teži da se obrazuje, da želi da bude pametna i da se time ponosi." Hilton se složila i zaključila: „Ne želim da misli da je kul biti glupa plavuša ili da se zaglupi zbog očekivanja društva.
 

Komentari (0)
Loading