Šta uradi ČOVEČE? Glumac promenio lični opis, napumpao se baš "domaćinski", niko ne može da ga prepozna

Vesti 28.10.2022 12:51 0

Glumac je promenio lični opis zbog sledećeg filma, a pričao je i o zdravstvenim problemima sa kojima se suočio zbog dijeta.

Šta uradi ČOVEČE? Glumac promenio lični opis, napumpao se baš "domaćinski", niko ne može da ga prepozna

Profimedia

Zak Efron je potpuno neprepoznatljiv na fotografijama za novi film „The Iron Claw“. Na snimanju filma su ga uhvatili fotografi sa većom muskulaturom, bronzanim tenom i „šerpa“ frizurom, perikom. Može se videti da samo ima peškir oko struka.

On je oduvek bio poznata po svom krupnom telu, dobio je i značajnu količinu mišića kako bi ponovo stvorilo Von Erihov okvir.

Film je zasnovan na porodici Fon Erih, koja je stvorila dinastiju i koja je izvršila ogroman uticaj na sport, tačnije rvanje, u svom vrhuncu 1960-ih, sve do početka tragedija koje su im se dešavale.

Šta uradi ČOVEČE? Glumac promenio lični opis, napumpao se baš

Profimedia

 

Fric fon Erih, čije je pravo ime bilo Džek Adkison, započeo je svoju karijeru igrajući nacistu u rvačkom cirkusu 50-ih i 60-ih godina. Kasnije je postao uspešan promoter svetskog prvenstva u rvanju. Tragično, pet od šest Frikovih sinova umrlo je mlado, a Kevin je bio jedino preživelo dete do trenutka kada je Fric umro 1997. godine, u dobi od 68 godina.

Kevin Von Erik, sada 65, najpoznatiji je po svojim nastupima u promociji svog oca Frica za Svetsko prvenstvo u rvanju. On je jednokratni svetski šampion, pošto je održao WCWA svetsko prvenstvo u teškoj kategoriji. Dramu će režirati Šon Durkin (40), koji je i napisao scenario.

Prošlog meseca Zak je otkrio da je pao u duboku depresiju dok je trenirao za film iz 2017. godine „Baywatch“.  Rekao je da je toliko naporno trenirao i uzimao diuretike da je postao depresivan. Zak je takođe rekao da je počeo da pati od nesanice i da se osećao „sagoreno“ zbog intenzivnog rasporeda treninga i snimanja.

- Taj Baywatch izgled, ne znam da li je to zaista dostižno. Samo premalo vode u koži. Kao, lažno je; izgleda kao CGI – ispričao je za Men's Health.

- Počeo sam da razvijam nesanicu i pao sam u prilično tešku depresiju, na duže vreme. Nešto me je u tom iskustvu izgorelo. Zaista mi je bilo teško da centriram. Na kraju su to pripisali uzimanju previše diuretika na duže vreme i to se nešto poremetilo.

Glumac je pričao i 2020. godine da je prestao da uzima ugljene hidrate da bi izgubio težinu.

- Kada sam snimao „Baywatch“, nisam imao ugljene hidrate otprilike šest meseci. Skoro sam izgubio razum. Treba ti. Još uvek ne mogu da shvatim kako je ova dijeta sa ugljenim hidratima i malo proteina sušta suprotnost od onoga što me je naučio bilo koji trener.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading