Ovako danas izgleda usvojena ĆERKA Nikol Kidnam i Toma Kruza: Svoje CRTEŽE prodaje preko DRUŠTVENIH mreža i druži se samo se pripadnicima tatine SEKTE

Vesti 31.10.2022 14:14 1

Najstarija usvojena ćerka Nikol Kidman i Toma Kruza živi u svom svetu i spekulise se da nije ni u kakvom odnosu sa roditeljima

Ovako danas izgleda usvojena ĆERKA Nikol Kidnam i Toma Kruza: Svoje CRTEŽE prodaje preko DRUŠTVENIH mreža i druži se samo se pripadnicima tatine SEKTE

Printscreen/Instagram

 

Tom i Nikol su Izabelu usvojili 1993, dok je Konor usvojen dve godine kasnije. Zbog, kako su naveli, nepremostivih razlika, glumci su se kasnije razveli, ali njihova deca su i dalje njihova ljubav i vrlo su popularni.

 

 

Uprkos poznatim roditeljima i prezimenu, Isabela Kruz se nerado  pojavljuje u javnosti. Bar ne kao dete dve filmske superzvezde. Na Instagramu se predstavlja kao Bela Kidman Kruz, ali s pomajkom, holivudskom glumicom Nikol Kidman, nema naročito blizak odnos.

 

 

Bela Kidman Kruz je umetnica i dizajnerka koja već godinama onlajn prodaje svoje radove.

Usvojena ćerka Nikol i Toma 2015. godine rekla je sudbonosno "da" dugogodišnjem dečku na tajnom venčanju u Londonu. Iako se na venačnju nisu pojavili roditelji, niti Belin brat Konor, prema pisanju magazina "People" Kidman i Tom su platili venčanje.

 

 

Iako se godinama pisalo da zbog sajentološke crkve i religijskih ubeđenja bivšeg supruga, Kidman nije u kontaktu sa usvojenom decom iz braka sa Kruzom, ona je za australijski "The Weekly" pre nekoliko godina izjavila da su Konor i Bela postali "divni i vredni ljudi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia (@elizanicnai)

 

Izabela je, naime, odavno jasno dala do znanja da prednost daje počimu, Tomu Kruzu i njegovoj sajentološkoj crkvi, u čijem je kontroverznom učenju odrastala, zajedno s mlađim bratom Konorom, takođe usvojenim.

 

 

Komentari (1)
Loading
ana
31.10.2022 16:48

Znači usvojiš dete i onda si pomajka ili poočim? Zar usvojena deca nisu izjednačena sa decom koju rode roditelji? Pomajka i poočim bi pre bili očuh i maćeha, a ne ljudi koji su decu usvojili i podižu ih kao svoju. Ovako ispada da su majka i otac oni koji su decu napravili pa nappustili. Mislite da je to logično?