Princ VILIJAM uhvaćen bez BURME: Sada se svi pitaju da li se RAZVODI ili se PLAŠI porodičnog "prokletstva"

Vesti 23.10.2021 11:39 0

Verovali ili ne, ali trenutno je najtraženije objašnjenje na Guglu "zašto Princ Vilijam ne nosi brumu"

Princ VILIJAM uhvaćen bez BURME: Sada se svi pitaju da li se RAZVODI ili se PLAŠI porodičnog "prokletstva"

Shutterstock

Mnogim obožavateljima kraljevske porodice zapalo je za oko to što vojvoda od Kembridža nije nosio venčani prsten kada se pojavio na ceremoniji dodele nagrade "Eatrhshot" - globalne nagrade za ekologiju i osmišljavanje projekata koji će da pomognu planeti da se oporavi od štete koja joj je načinjena.

Naime, iako su već krenule priče o tome da se Vilijam i Kejt Midlton "tajno" razvode, kraljevski PR tim je odmah rešio da ućutka masu i objasni o čemu je reč.

Ispostavilo se da Princ nikada i nije nosio prsten! 

- Nikada ga nije nosio. Odlučio je da neće ni sada. Sve je stvar ličnog izbora - kako saopštava PR tim, vojvoda od Kembridža ne voli nakit i njegova partnerka podržava njegov izbog.

Neki međutim veruju da se princ Vilijam plaši da nosi burmu, jer kako se pokazalo kada je muškarac nosi burmu taj brak je bio jako nesrećan. Naime njegov deda pokojni princ Filip isto nije nosio prste i ostao je u srećnom braku sa kraljicom Elizabetom do svog sudnjeg dana. Dok je Filipov sin Čarls nosio burmu samo dok je bio u braku sa princezom Dajanom, a svima je kako se taj brak završio.

Komentari (0)
Loading