Bivša žena KOŠARKAŠKE legende uhvaćena na delu sa sinom Majkla Džordana

K.Ć. Vesti 15.11.2022 14:55 0

Paparaci su uhvatili sina Majkla Džordana na plaži u Majamiju

Bivša žena KOŠARKAŠKE legende uhvaćena na delu sa sinom Majkla Džordana

Printscreen/Instagram

Sa njim je bila i bivša supruga košarkaške legende, 16 godina starije od njega. Prema izvorima portala TMZ, Markus Džordan i ova zanosna žena navodno su par.

TMZ je objavio fotografije Markusa Džordana i Larse Pipen. Prema izvorima, sin Majkla Džordana i bivša supruga Skotija Pipena veoma su zaljubljeni i provode dosta vremena zajedno u Majamiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Kako prenosi američki portal, par je uživao u lepom vremenu i zajedno proveo vikend na plaži. „Sigurno su izgledali kao par kada ju je zagrlio tokom dana na plaži“, čitamo. Zauzvrat, svedoci su videli da su se u nekom trenutku Markus Džordan i Larsa Pipen poljubili.

Bivša žena KOŠARKAŠKE legende uhvaćena na delu sa sinom Majkla Džordana

Profimedia

 

O tome da se zabavljaju 48-godišnja bivša supruga Skotija Pipena i sin Majkla Džordana, 16 godina mlađeg od nje, pisali su mediji u septembru. Tada je video kako se njih dvoje zabavljaju u klubu u Njujorku obišao svet. Larsa Pipen je, međutim, negirala da je imala nešto više od prijateljstva sa Markusom Džordanom.

"Ne izlazim s njim. Mi smo samo prijatelji", rekla je tada.

Bivša NBA zvezda Skoti Pipen je godinama bio u vezi sa Larsom. Venčali su se 1997. Imaju četvoro dece. Međutim, Skoti i Larsa više nisu zajedno. Par se razveo.

Komentari (0)
Loading