Nikad veći POVRATAK Kristine Agilere: Sinoć su svi gledali samo u NJU zbog ovog AUTENTIČNOG i luksuznog izgleda!

Vesti 20.11.2022 11:30 0

Vratila se muzici nakon četiri godine pauziranja

Nikad veći POVRATAK Kristine Agilere: Sinoć su svi gledali samo u NJU zbog ovog AUTENTIČNOG i luksuznog izgleda!

Printscreen/Instagram

Kristina Agilera promenila je čak tri stila za svoj nastup na "Latin Grammy" u Las Vegasu. Pevačica Kristina Agilera, izlazeći na scenu u duetu sa Kristijanom Nodalom, presvukla se u treću kombinaciju koja je odupševila sve!

 

 

Ona je uvek bila autentična kada je njeno oblačene i stil u pitanju. 


41-godišnja pevačica i glumica privukla je sve poglede u pripijenom bodiju od lateksa sa blistavim detaljima, sa dekolteom drage koji je naglašavao njeno raskošno poprsje i mali struk. Kao modni dodatak nosila je šal od lateksa i srebrni lančić.

Preostale dve kombinacije odabrala je veoma luksuzne i elegantne haljine. Prva haljina je bila svetloljubičasta, a na gornjem delu imala je glomazne nabore. Druga haljina crne boje bila je od tila i njen donji deo je imao dosta materijala koji se protezao po širini. U obe kombinacije je istakla svoje atribute, ali i pokazala lepu figuru

 

 


Agilera je osvojila nagradu za najbolji tradicionalni pop vokalni album.
 

Tokom svoje muzičke karijere, Agilera je prodala više od 75 miliona albuma širom sveta, a 2013. magazin Tajm ju je uvrstio na listu 100 najuticajnijih ljudi na svetu. Prema časopisu Rolingstons, Agilera je jedna od najboljih američkih pevačica svih vremena, a do sada je osvojila pet Gremi nagrada.

 

 

Komentari (0)
Loading